Boris Johnson se va bate cu „Cap de găleată” și „Față de pubelă,” în alegerile anticipate din Marea Britanie

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Concurenţa politică din Uxbridge, la vest de Londra, pentru alegerile parlamentare anticipate din 12 decembrie 2019, potrivit La Libre, este extrem de dură. Conservatorul Boris Johnson se confruntă, în circumscripţia sa electorală cu un tânăr laburist extrem de activ, dar şi cu personaje extravagante precum Lordul „Cap de găleată” și contele „Faţă de pubelă”.

Lord Buckethead („Cap de găleată”), care se prezintă drept „cea mai mare speranță pentru viitorul omenirii”, este un personaj obișnuit al alegerilor britanice împotriva liderilor guvernamentali din 1987. În urmă cu doi ani, el s-a confruntat cu Theresa May și a ajuns pe locul al șaptelea, obținând 249 de voturi. De această dată, el se confruntă cu succesorul d-nei May din Downing Street, conservatorul Boris Johnson, notează Rador.

Citeşte şi: Care sunt simptomele infarctului miocardic?

Nu va fi singurul candidat ridicol. Johnson se va înfrunta și cu contele Binface („Față de pubelă”), catalogat drept „independent” și autoproclamat „războinicul spațiului intergalactic”. Pe contul său de Twitter, acesta din urmă pozează îmbrăcat într-o deghizare demnă de un episod din saga „Star Wars”. El asigură că este actorul apărut în 2017 sub numele Lord Buckethead, dar explică că a trebuit să renunțe la personajul său și să-și schimbe numele din motive de copyright.

Bătălia cu un tânăr iranian

Al treilea candidat insolit care completează lista este Yace Yogenstein, „stăpânul timpului interplanetar”.

Totuşi, cel mai serios rival cu care se va confrunta Boris Johnson este tânărul candidat laburist, Ali Milani, în vârstă de 25 de ani. Foarte activ pe teren ca şi pe rețelele de socializare, acest britanic de origine iraniană se așteaptă să-l alunge pe Boris Johnson din scaunul său de deputat. La ultimele alegeri, Boris Johnson a câștigat doar cu o majoritate de 5.000 de voturi.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
VASILE ASTĂRĂSTOAIE: “ALDE – cel mai oportunist partid”
Fostul preşedinte al Colegiului Medicilor, Vasile Astărăstoaie, se declară un fost votant al ALDE, partid ...