Cum a ajuns un patron de pompe funebre director de spital?

Andrei Marcu investigatii ACTUALITATE POLITIC

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, critică numirile pe posturi făcute de guvern. După ce colegul său Marian Oprişan de la Vrancea a remarcat că are un prefect fost chelner, iată că Ionel Arsene „s-a căptuşit” cu un specialist în îngropăciuni.

“Sunt absolut șocat cum într-o situație de criză pandemică, PNL Neamț a numit un patron al unei firme de pompe funebre, manager la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț.

Dintotdeauna am avut bănuiala că liberalii nemțeni vor să îngroape sistemul de sănătate dar nu mă așteptam să găsească chiar pe cineva cu expertiză în domeniu.

Citeşte şi: Egoista Germanie dinamitează zona euro

Mă întreb retoric, firește, dacă s-au terminat chelnerii, secretarele de partid, croitoresele și manichiuristele din PNL,(așa cum a făcut Grindă la Vrancea), la numirea unui specialist în pompe funebre nu m-am așteptat. Oare niciun liberal din PNL Neamț cu expertiză în domeniul sănătății nu s-a calificat să fie numit director la Spitalul Județean și l-ați găsit pe băiatul de la PMP, care administrează cimitire și pompe funebre?” – a scris Ionel Arsene pe pagina sa de socializare.

“Ați reușit din nou să faceți județul de râsul țării, LEPRE GALBENE!!! Rușine să vă fie !!!”, astfel a încheiat mesajul vitipurant.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
MITICĂ DRAGOMIR: DNA-ul e mai dur decât Securitatea lui Ceauşescu
Într-un interviu acordat gsp.ro, Mitică Dragomir susţine că nu a colaborat cu Securitatea şi că ...