Jaffrey Sachs pariază că distrugerea gazoductului Nord Stream a fost o acțiune a SUA

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

Într-un interviu realizat cu jurnaliștii de la Bloomberg, cunoscutul analist Jaffrey Sachs a zis că ar paria că SUA a distrus Gazoductul Nord Stream, moment în care aceștia l-au întrerupt.

“Europa se află într-o recesiune economică foarte, foarte accentuată. Scăderea bruscă a producției și a nivelului de trai se manifestă, de asemenea, printr-o creștere a prețurilor, dar principalul fapt este că economia europeană este lovită de tăierea bruscă a energiei.

Și acum, pentru ca totul să fie definitiv, avem distrugerea gazoductului Nord Stream (despre care aș paria că a fost o acțiune a SUA, poate a SUA și a Poloniei).

Reporter: „Jeff, trebuie să ne oprim aici”

Jurnalist Bloomberg: Jeff, trebuie să ne oprim aici. De ce crezi că a fost o acțiune americană? Ce dovezi ai în acest sens?

Jeffrey Sachs: Ei bine, în primul rând, există dovezi radar directe că elicopterele militare americane, care în mod normal au baza la Gdansk, se învârteau în cerc deasupra acestei zone. Avem, de asemenea, amenințarea din partea SUA [președintele Biden] la începutul acestui an că „într-un fel sau altul vom pune capăt Nord Stream”, conform Bloomberg.

Interviul a fost realizat în contextul întrebării despre cine e vinovat de conflictul din Ucraina. Și el a spus, că în ciuda corectitudinii politice, toată lumea vorbește despre SUA ca principal agresor.

Analistul american a fost atacat în presa mainstream din America pentru pledoariile sale în favoarea păcii.

citește și: INEDIT / Primul capitol din romanul cavaleresc „Schässburg” – Sighișoara – scris de Christian Banat

Sachs este director al Centrului pentru Dezvoltare Durabilă de la Universitatea Columbia, unde deține rangul de profesor universitar, cel mai înalt rang academic al universității.

A fost numit de două ori printre cei mai influenți 100 de lideri mondiali de către revista Time. Sachs a primit 40 de titluri onorifice, iar printre distincțiile sale recente se numără Legiunea de Onoare prin decret al președintelui Republicii Franceze și Ordinul Crucii din Estonia.

Înainte de a se alătura echipei Columbia, Sachs a fost timp de peste douăzeci de ani profesor la Universitatea Harvard, cel mai recent în calitate de profesor Galen L. Stone de comerț internațional. Originar din Detroit, Michigan, Sachs și-a obținut licența, masteratul și doctoratul la Harvard.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
“Muia”cu iz penal, dată de artiștii lui Fritz timișorenilor
Timișorenii care stau în frig din cauza administrației Fritz primesc zilele acestea o muie artistică. ...