Ivanka Trump dă afacerile pe Casa Albă

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Ivanka Trump a decis să-și închidă firma omonimă din domeniul modei, la un an după ce a devenit consilieră la Casa Albă.

Fiica cea mare a președintelui american a renunțat la conducerea companiei pe care a fondat-o în 2014 atunci când a început să lucreze pentru administrația tatălui său. Dar acum, potrivit unui comunicat dat de firmă, Ivanka Trump nu știe când sau dacă se poate întoarce vreodată, așa că a decis să închidă afacerea. Contractele aflate în desfășurate vor fi lăsate să meargă mai departe, dar nu vor mai fi prelungite și nici nu vor mai fi semnate acorduri noi.

Brandul Ivanka Trump a fost afectat de victoria lui Donalt Trump în alegerile prezidențiale. Ca să-și arate nemulțumirea față de președinte, foarte mulți oameni au început să boicoteze produsele care purtau numele fiicei sale. De asemenea, mai multe magazine mari au renunțat la hainele și accesoriile Ivanka Trump. Vânzările aproape s-au înjumătățit, au scris publicațiile de specialitate din Statele Unite. De asemenea, firma fiicei președintelui a fost și ținta a numeroase critici, deoarece multe printre obiectele vestimentare sunt produse în ţări sărace precum India și Bangladesh, ţări unde se folosesc frecvent copiii în fabricile de textile.

Ivanka Trump, în vârstă de 37 de ani, este considerată unul dintre cei mai apropiați consilieri ai lui Donald Trump. Ivanka și soțul său, Jared Kushner, au primit numeroase sarcini și misiuni din partea președintelui american și sunt bine văzuți la nivel global, ceea ce nu se poate spune de Donald Trump.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nesocotind Tratatul de Bază al UE, un parlamentar maghiar doreşte să europenizeze problema Trianonului
Preşedintele Comisiei de politică externă a Parlamentului Ungariei, Nemeth Zsolt, a declarat, miercuri, la Băile ...