Avocatul lui Slobodan Miloșevici, asasinat în Belgrad

Valentin Borcea INTERNATIONAL

Dragoslav Ognjanovic, avocatul lui Slobodan Miloșevici în timpul procesului de la Haga al fostului președinte sârb, a fost împușcat și ucis în fața blocului în care locuia în Belgrad. Fiul său de 26 de ani a fost și el rănit în atac.

Membrii baroului din Belgrad au spus, printr-un comunicat, că atacul asupra lui Dragoslav Ognjanovic este un atac asupra tuturor avocaților și că vor pune presiune pe autorități ca să fie găsiți făptașii, a scris BBC.

Dragoslav Ognjanovic a făcut parte din echipa de avocați care l-a apărat pe Slobodan Miloșevici la Haga. Fostul lider iugoslav și sârb fusese pus sub acuzare de Tribunal Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie de crime împotriva umanității pentru acțiunile din timpul luptelor din Bosnia, Croația și Kosovo. Fostul președinte al Serbiei nu a fost niciodată condamnat, deoarece a fost găsit mort în celula sa în 2006.

După cazul de la Haga, Dragoslav Ognjanovic a apărut mai mulți lideri ai lumii interlope din Serbia și Muntenegru. Poliția din Belgrad suspectează că uciderea avocatului a fost ordonată de mafioți.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Qatar, acuzată că a obținut Campionatul Mondial din 2022 prin sabotaj
Qatar ar fi desfășurat o campanie secretă de discreditare a rivalilor săi din cursa pentru ...