Un protest marcat de violențe

Mihai Popescu ACTUALITATE Principal SOCIAL

Mult anunțatul miting cu 1 milion de participanți a debutat cu violențe.  Ultimele estimări arată că 50 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale iar patru jandarmi au fost răniți. Protestatarii au forțat în repetate rânduri intrarea în clădirea Guvernului, au aprins torțe și au atacat forțele de ordine cu pietre, sticle și pungi cu fecale.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache, a spus că vor fi luate măsuri pentru identificarea celor care au provocat incidentele. În comunicatul Jandarmeriei postat și pe pagina de Facebook a instituției se face apel la calm:

”Vă rugăm să vă delimitați de grupurile care provoacă violență! Pentru siguranța voastră și a tuturor!

Un grup de oameni poate denatura complet scopul unui protest anunțat inițial, pe rețelele de socializare, ca fiind unul pașnic.

Recomandăm celor care intenționează să se alăture protestatarilor din Piața Victoriei să nu vină însoțiți de copii. Demersul nostru vine ca urmare a violențelor înregistrate în ultimele ore.

Facem, în continuare, apel la calm!

Respectăm dreptul tuturor celor care doresc să protesteze pașnic!

Respectăm, în egală măsură, dreptul celor care nu doresc să protesteze!

Suntem și rămânem în slujba cetățenilor! Singura noastră preocupare este liniștea voastră, a tuturor și nu vom ezita să o restabilim ori de câte ori ea este tulburată.” – Pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

În acest moment sunt aproximativ 5.000 de persoane în Piața Victoriei în condițiile în care se anunța un miting cu 1 milion de participanți. Violențele din această după-amiază îi determină pe mulți bucureșteni să rămână în casă. Cel mai probabil, violențele vor continua iar forțele de ordine vor fi forțate să folosească gaze lacrimogene.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Mitingul nimănui: Dacian Cioloș anunță că nu mai este alături de protestatari
Fondul violent al mitingului organizat astăzi în Piața Victoriei a acționat în mod decisiv pentru ...