Majoritatea rușilor nu l-ar mai vota pe Vladimir Putin

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Mai puțin de jumătate dintre ruși l-ar vota pe Vladimir Putin, mai precis 45%, dacă alegeri prezidențiale vor avea loc acum. Studiul a fost făcut de institutul FOM din Rusia, pe un eșantion de 3000 de persoane și are o marjă de eroare de +/- 2,5%.  În comparație, acum două luni, procentul era de 62%, deci o scădere de aproape o cincime într-o perioadă foarte scurtă de timp.

O situație similară este și la capitolul “încredere.” Dacă în martie, 46% dintre ruși spuneau că au mare încredere în Vladimir Putin, acum doar 24% au dat același răspuns. 17% au spus că nu au încredere deloc în liderul de la Kremlin.

De asemenea, acum doar 63% la sută dintre respondenți au spus că au Vladimir Putin face o treabă bună. În comparație, între noiembrie 2017 și mai 2018, procentul a fost între 77 și 81%.

Toate aceste scăderi au coincis cu începutul celui de-al patrulea mandat prezidențial al lui Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a spus că acesta va fi ultimul. Totuși, în cercurile de putere de la Moscova nu a apărut nicio persoană care ar putea să-i urmeze în fruntea țării. Dmitri Medvedev este compromis atât de mandatul de președinte cât și de implicarea în scandaluri de corupție ca premier. Analiștii de politică externă sunt îngrijorați de cum va arăta epoca post-Putin.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Poliţia americană a folosit gaze lacrimogene împotriva stângiştilor radicali
Două proteste au avut loc simultan la Washington D.C. în weekend. Unul a fost pașnic, ...