Român de pe lista „Most Wanted” a Europol, arestat în Marea Britanie

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Florin Ghinea, zis și “Ghenosu”, a fost arestat de agenții înarmați ai National Crime Agency din Marea Britanie în orașul Watford, în nord-vestul Londrei. Bărbatul de 43 de ani a fost reținut imediat cum a ieșit dintr-o sală de fitness. Florin Ghinea este căutat de autoritățile române pentru trafic de persoane, complicitate la crimă, șantaj și trafic de bani. El era pe lista Europol „Most Wanted”, adică cei mai căutați oameni de pe continent.

Traficantul a fost reținut ca urmare a unei colaborări între forțele de ordine din România și din Marea Britanie. Pe numele său era emis un mandat european de arestare. “Ghenosu” urmează să fie trimis în România. Procesul de extrădare a început ieri, când bărbatul a fost audiat de Westminster Magistrates Court. Până la următoarea înfățișare, de pe 25 septembrie, va rămâne după gratii.

Florin Ghinea este acuzat că a orchestrat o rețea de trafic de persoane care ducea românce în Irlanda, Finlanda și Dubai ca să fie exploatate sexual. De asemenea, este bănuit că a planificat asasinarea unui rival.

Directorul National Crime Agency a spus că arestarea suspectului a fost rezultatul unei colaborări excelente între autoritățile române și britanice.  National Crime Agency este principala structură din Marea Britanie de combatere a crimei organizate. Are peste 400 de angajați și un buget anul de 448 de milioane de lire. Presa a numit agenția drept FBI-ul britanic.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Putin va fi prezent la nunta Karinei Kneissel cu un investitor de pe piaţa gazelor
Karin Kneissel, ministrul de externe al Austriei, cea care a venit la Bucureşti să facă ...