Apple pregăteşte un iPhone și mai scump

Valentin Borcea ECONOMIC Principal

Multe voci au spus că Apple va renunța la iPhone X, vârful său de gamă, deoarece prețul de 1000 de dolari a fost prea mare și că vânzările nu a fost conform cu așteptările.

Dar, potrivit Bloomberg, Apple nu numai că nu renunță la smartphone-ul său de tot, ci va lansa un succesor direct, o variantă mai mare și mai scumpă, dar și una mai mică și mai ieftină. Toate cu același ecran cu “breton,” așa cum a numit presa de specialitate banda neagră din partea superioară a display-ului.

Deci, dacă portalul economic american are dreptate, în gama Apple vor apărea trei telefoane inspirate din iPhone X. Noul vârf de gamă, nume de cod D33, va sta peste iPhone X și va fi cel mai mare smartphone produs vreodată cu Apple, cu un ecran OLED de 6,5 inchi. Partea din spate din sticlă, marginile de inox și camera duală vor râmâne la fel ca la X, dar software-ul va permite rularea de două aplicații simultan pe ecran.

Celălalt telefon, nume de cod D32, va fi doar o îmbunătățire a actualului iPhone X. Principalele schimbări vor fi ecranul OLED, procesorul mai rapid și o cameră mai bună, adică un fel de iPhone Xs. Smartphone-ul mai ieftin, cunoscut intern drept N84, este menit să înlocuiască iPhone 8, dar va avea un ecran mai mare, de 6,1 inchi, dar LCD, mai ieftin decât OLED. Telefonul “accesibil” va putea fi comandat În mai multe culori și va avea margini de aluminiu, nu de inox.

Potrivit Bloomberg, care citează surse din cadrul fabricilor, producția telefoanelor mai scumpe a început din iulie, în timp ce liniile de asamblare ale modelul mai ieftin au pornit abia luna aceasta. Toate noutățile Apple vor fi prezentate în septembrie.

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Păcatele lui Lazăr
O parte dintre păcatele lui Augustin Lazăr au fost dezvăluite ieri de ministrul justiţiei. Minciuna ...