Twitter a închis 486 de conturi care răspândeau “fake news” anti-Trump

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Rețeaua de socializare Twitter, mijlocul favorit al lui Donald Trump de comunicare, a anunțat că a închis 486 de conturi, care răspândeau informații false, tendențioase și manipulatoare care îl vizau și pe Donald Trump, a scris Tech Crunch.

Paginile închise aveau legături cu regimul din Iran, a anunțat compania, la fel ca și cele peste 200 de conturi închise săptămâna trecută. Twitter a postat și câteva imagini cu propaganda răspândită de conturile fake.

Săptămâna trecută, când a fost închisă prima serie de pagini, Twitter a spus că toate făceau parte din campanii de “manipulare coordonată”. Totuși, au fost și voci care au criticat decizia rețelei de socializere și care au sfătuit compania să închidă contul lui Donald Trump, dacă vor într-adevăr că combată dezinformarea.

După ce ani de zile a fost criticată că nu ține cont de propriile reguli privind limbajul agresiv și conturi false, Twitter a început să închidă agresiv paginile celor care încălcau condițiile de utilizare ale rețelei de socializare.

Din cauza acestor măsuri dure, Twitter a pierdut un milion de utilizatori în al doilea trimestru din 2018. Chiar și așa, profitul în aceeași perioadă a fost de 100 de milioane de dolari. Compania a dat de înțeles că poate să suporte pierderea unor utilizatori, dacă pentru restul va fi mai bine.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Apple pregăteşte un iPhone și mai scump
Multe voci au spus că Apple va renunța la iPhone X, vârful său de gamă, ...