Liviu Dragnea a ieşit întărit din CEx al PSD, desfăşurat la Neptun şi dă o lovitură statului paralel

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

În preziua reuniunii CEx de la Neptun, Liviu Dragnea a negociat pacea cu grupurile nemulţumiţilor, aşa cum a relatat Newstandard.ro, încă de azi noapte. Peste 80% dintre reprezentanţii filialelor sunt de partea preşedintelui PSD în vederea implementării Programului de guvernare şi în toate acţiunile de administrare a ţării. Inclusiv Gabriela Firea a spus că rămâne un om de echipă, un om de partid.

 

Aşa cum a promis în Programul de Guvernare, PSD intenţionează să modifice legile siguranţei naţionale, astfel încât “să le reașeze  în matca lor constituțională”, potrivit unui document prezentat azi în Comitetul Executiv și furnizat presei de biroul de presă a partidului.

 

 

 

La reuniunea de vineri seara cu Mihai Tudose, Nicolae Bădălău şi Paul Stănescu, rebelii din partid care discutau despre nevoia unei conduceri colective, Liviu Dragnea, potrivit unor surse credibile, le-ar fi cerut să nu facă jocul lui Klaus Iohannis.

Moment tensionat

Vicepreşedintele Gabriela Firea s-ar fi dezlănţuit cerând demisia lui Carmen Dan din funcţia de ministru al administraţiei şi internelor pentru modul în care a fost gestionată intervenția la protestul din 10 august. Carmen Dan i-a răspuns Gabrielei Firea că nu are nicio vină, iar totul s-a decis în centrul de coordonare.

Pentru detensionarea situaţiei, guvernul Dăncilă probabil va suferi o remaniere mai largă, care să-i cuprindă probabil şi pe nemulţumiţi.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Liviu Dragnea nu va candida la preşedinţie. Călin Popescu-Tăriceanu ar urma să fie candidatul comun PSD-ALDE
Liviu Dragnea a anunţat acum câteva minute în plenul Cex PSD că nu va candida ...