ALDE l-a transferat pe Brătianu de la PNL

Mihai Popescu POLITIC Principal

Bogdan Valentin Brătianu, fostul consilier local al PNL Sector 3, a trecut la ALDE, împreună cu alţi membrii ai filialei locale, informează un comunicat al Departamentului comunicare ALDE Bucureşti.  A ales să se alăture echipei politice care reprezintă cu adevărat liberalismul în România, PNL devenind goarna DNA şi a SRI, cum susţin mai mulţi bătrâni liberali.

„Pentru mine nu este simplu să părăsesc un partid așa cum este PNL, ori mai bine-zis cum a fost acesta, de numele și istoria căruia s-au legat cele mai importante evenimente din istoria modernă a României. Mai ales că am investit atâția ani cu sufletul în acest partid, însă, din punctul meu de vedere, PNL nu mai există, s-a  transformat într-un simplu acronim fără doctrină, fără valori și fără direcție. Nu mă mai regăsesc nici măcar printre oamenii noului PNL, nu pentru că ar fi noi, ci pentru că sunt străini de tot ce am iubit eu la acest partid. Vin în ALDE să mă reîntâlnesc cu vechii liberali, să ducem mai departe proiectele și ideile care ne-au unit și au dat sens idealurilor noastre politice pentru români și pentru România”, afirmă Bogdan Valentin Brătianu.

În această vară, ALDE Sector 3 s-a întărit cu peste 50 de membri ai PNL Sector 3. Precizăm că Bogdan Valentin Brătianu, a fost membru al PNL Sector 3 din anul 2003, în 2008 a fost candidat la Camera Deputatilor, în Colegiul 14, obținând 12.92% și a fost consilier local al Sectorului 3, în perioada 2012 –2017.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Franța acuză Rusia de spionaj spațial
Franța a acuzat Rusia de spionaj după ce un satelit rusesc s-a apropiat foarte mult ...