Șofer român, prins cu 400 kg de cocaină și heroină în camion

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Un șofer român în vârstă de 45 de ani a fost arestat în Marea Britanie după ce au fost găsite 400 de kilograme de heroină și de cocaină în camionul său, plin cu legume, pe care îl conducea.

Vehiculul de marfă venise neînsoțit, cu feribotul, din Olanda și fusese debarcat într-un port britanic. Bărbatul din România a adus  autocamionul cu roșii și ceapă până la destinație. Forțele de ordine l-au arestat pe loc, cu suspiciunea că a conspirat să introducă droguri de mare risc în Marea Britanie. A fost o operațiune comună a grănicerilor, National Crime Agency, care se ocupă de combaterea crimei organizate, și a poliției locale.

Românul a fost eliberat sub control judiciar. Drogurile găsite în camionul cu legume aveau o valoare pe piața neagră de 27 de milioane de lire. Autoritățile britanice estimează că, anual, sunt aduse în țară între 18 și 23 de tone de heroină și între 25 și 30 de tone de cocaine. Marea majoritate a heroinei vine din Afganistan, în timp ce sursa cocainei este America Latină, Columbia în special.

National Crime Agency susține că Marea Britanie este extrem de atractivă pentru rețelele de crimă organizată, deoarece prețurile pe stradă pentru droguri sunt unele dintre cele mai mari din Europa. Asta înseamnă că traficanții pot acoperi ușor costurile contrabandei. În mod obișnuit, după ce au intrat în Marea Britanie, drogurile sunt duse în orașe mari precum Londra, Liverpool sau Birmingham și distribuite de aici la dealeri locali.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Administrația Trump a discutat despre o lovitură de stat în Venezuela
Mai mulți oficiali ai administrației Trump s-au întâlnit cu membrii ai Armatei Venezuelei, care căutau ...