Leoaica Zuri i-a făcut de hac partenerului, Nyack, cu care are trei pui, în Zoo Indianapolis

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Incident șocant la grădina zoologică din Indianapolis, Statele Unite. O leoaică în vârstă de 12 ani și-a atacat și ucis partenerul în vârstă de 10 ani, tatăl celor trei pui ai ei. Totul s-a întâmplat într-o dimineață, înainte de deschiderea pentru vizitatori.

Îngrijitorii au auzit zgomote puternice și neobișnuite din țarcul leilor și când au mers să vadă, Zuri era cu colții în gâtul lui Nyack. Angajații de la zoo au încercat să-i despartă, dar nu au reușit în niciun fel. Femela nu i-a dat drumul partenerului său până când acesta nu a mai mișcat.

Un cuplu de opt ani şi un destin tragic

Masculul de 10 ani, una dintre vedetele centrului, a murit asfixiat, au concluzionat apoi veterinarii. Nimeni nu își explică cum s-a întâmplat acest incident. Leii formau un cuplu fiind de 8 ani împreună, aveau trei pui și niciodată nu mai fuseseră agresivi unul cu altul.

Să fii fost leoaica geloasă?

Zoo Indianapolis a anunțat că va declanșa o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat mai exact. Totuși, nu va fi schimbat modul în care este gestionată populația de lei a parcului zoologic. Toți îngrijitorii sunt deprimați, deoarece erau foarte atașați de leul ucis ca urmare a unei dispute conjugale, a scris BBC.

În sălbăticie leoaica vânează împreună cu leii

Leoaicele atacă des leii în sălbăticie, dar asemenea incidente sunt extrem de rare în captivitate. Masculii, care pot să atingă și 250 de kilograme, sunt mult mai mari decât femelele, care cântăresc până la 180 de kilograme. Într-un grup de lei, în sălbăticie, sunt câțiva masculi adulți, mai multe femele și puii lor. Leoaicele vânează împreună iar leii se ocupă de protejarea teritoriului. În prezent, mai sunt doar 20,000 de exemplare în sălbăticie iar specia este considerată vulnerabilă.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Arabia Saudită recunoaște uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi. Trump cere clarificări urgente
Arabia Saudită a recunoscut că jurnalistul disident Jamal Khashoggi a fost ucis în consulatul saudit ...