ANTICORUPŢIA NU LOVEŞTE ŞI FOTBALUL / Un jucător de la ACS Poli Timişoara a recunoscut că a jucat la pariuri contra echipei sale

Marius Ghilezan Principal SPORT

Deşi are un lot mult peste poziţia în clasamentul Ligii secunde, ACS Poli Timişoara ocupă penultima poziţie. Să fii existat factori exogeni? S-au întrebat mulţi din lumea fotbalului care pricep mai mult decât arată rezultatele. Radu Birlică, preşedintele clubului, a dat asigurări că salariile sunt la zi, deşi clubul are datorii de milioane de euro. Recent a început procedura de insolvenţă.

Iată, că un factor exogen s-a descoperit: Cristi Pădurariu (21 de ani), mijlocaș la ACS Poli Timișoara, a fost prins de oficialii echipei din liga secundă la pariuri, informează gsp.ro. Informația a fost prezentată în exclusivitate în emisiunea GSP LIVE, unde și președintele bănățenilor Radu Birlică a confirmat și a spus că jucătorul a pus pariuri și împotriva propriei echipe.

Antrenorul Ştefan Nanu şi-a pus mai demult întrebări

”Pentru mine a fost o dezamăgire pentru că atunci când am venit la Poli Timișoara am simțit că ceva nu e în regulă. Scorurile erau prea mari, luam goluri prea ușor. Conduceam cu 2-1 și pur și simplu se dădeau la o parte să dea gol și se termina 4-2. La meciul cu UTA am simțit același lucru (n.r. UTA a învins cu 2-1 pe 12 septembrie).

După acest meci, am mers undeva să mănânc și m-am întâlnit cu un domn care mi-a spus că avem jucători care joacă la pariuri. Mi-a zis că atunci unul chiar pariase. Mi-a dat imaginile video și am văzut. Eu am mai dat numele și altor jucători, dar din păcate nu avem probe. Dar cred că încă există astfel de jucători la noi”, a adăugat Ștefan Nanu.

În sezonul trecut, Pădurariu a fost împrumutat la formația de Liga a III-a CSM Lugoj.

Poli Timișoara are meci în această seară în deplasare cu U Cluj, de la ora 17:45. Bănățenii sunt pe locul 19 din 20 de echipe, cu doar 5 puncte din 13 etape și un golaveraj de 12-30.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Avem şi fotbal penal, dar n-avem procurori specializaţi!
Cazul Cristi Pădurariu, jucătorul de 21 de ani, care a jucat la pariuri contra propriei ...