„Cafeneaua politică”, Canal 33: Nu pariați pe vreo moțiune a Opoziției la finele acestui an la adresa cabinetului Dăncilă

Marius Ghilezan POLITIC Principal

Mult invocata moțiune de cenzură venită din partea Opoziției la adresa Executivului condus de Viorica Vasilica Dăncilă în această perioadă a anului e doar o simplă iluzie. Aceasta a fost principala concluzie a emisiunii „Cafeneaua politică” de miercuri, 21 noiembrie, moderată ca de fiecare dată din această toamnă de jurnalistul Horia Alexandrescu la Canal 33.

Deputatul liberal Dan Vîlceanu, prezent în studioul Canal 33, a admis deschis că la această oră Opoziția nu are nici măcar un text al moțiunii de cenzură, propunerea venită cu ceva vreme în urmă din partea PMP nefiind general agreată. Pe de altă parte, același Dan Vîlceanu a explicat că e dificil de dat jos un guvern produs al alianței actuale PSD – ALDE care se poate baza în orice moment și pe voturile celor de la UDMR. „O eventuală moțiune de cenzură trebuie gândită cu atenție”, a precizat Dan Vîlceanu, care a lăsat să se înțeleagă că nu este încă formată în Parlament, în ciuda evenimentelor din ultimele luni, o coaliție cu adevărat capabilă să înfrângă voința politică a parlamentarilor actualei Puteri.

Iluzoria naştere a unui nou guvern

Pe de altă parte, senatorul ALDE, Daniel Zamfir, și el prezent în studioul emisiunii „Cafeneaua politică”, a calificat drept „iluzorie” nașterea unui alt guvern la finele acestui an, cu circa 40 de zile înaintea preluării oficiale de către România a președinției Consiliului UE, de la 1 ianuarie 2019. Și asta în ciuda voinței politice a președintelui Klaus Iohannis, care s-a exprimat de câteva ori, chiar dacă indirect pe această temă, ultima dată chiar cu câteva zile în urmă când a calificat remanierea guvernului Dăncilă drept o „soluție slabă”.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Zakynthos / Cutremur de 6,8 grade pe scara Richter
Un cutremur puternic, cu magnitudine de cel puţin 6,4 grade pe scara Richter a lovit ...