Klaus Iohannis a avut nouă dosare penale clasate la Alba Iulia, pe vremea când Parchetul de acolo era condus de Augustin Lazăr

Mihai Popescu POLITIC Principal

Klaus Iohannis a avut nouă dosare penale la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, toate clasate pe vremea când procuror general adjunct era Augustin Lazăr, a descoperit jurnalista de investigaţii Adina Anghelescu.

”Au fost nouă dosare care-l privesc pe Klaus Iohannis în care s-au dispus soluții de clasare” – este răspunsul primit de Adina Anghelescu de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. În continuare, răspunsul arată că ”Nu a fost identificat niciun dosar soluționat sau confirmat de dl procuror general Augustin Lazăr.”

Prin urmare, în cele nouă dosare nu a lucrat Augustin Lazăr, dar era singurul care putea să infirme rezoluția de clasare, dacă era dată de un procuror-șef de secție, potrivit jurnalistei Adina Anghelescu.

Augustin Lazăr a fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia din ianuarie 2013 până-n aprilie 2016. Anterior, din martie 2001 până-n decembrie 2012, el a fost procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
„Cafeneaua politică”, Canal 33: Nu pariați pe vreo moțiune a Opoziției la finele acestui an la adresa cabinetului Dăncilă
Mult invocata moțiune de cenzură venită din partea Opoziției la adresa Executivului condus de Viorica ...