Cum l-a trimis Viorica Dăncilă, constituțional, la plimbare pe președinte?

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Klaus Iohannis a anunțat că va participa la toate ședințele de guvern de acum înainte. Viorica Dăncilă s-a arătat încântată că în sfârșit președintele vrea să colaboreze în interesul României.

Premierul Viorica Dăncilă a transmis în cursul zilei de astăzi președintelui o scrisoare prin care arată că este de acord ca acesta să participe la ședința de Guvern, dar îl informează că îl va anunța în timp util atunci când sunt “probleme de interes național privind politica externă, apărarea țării, asigurarea ordinii publice”.

Constituția României are prevederi clare când președintele poate participa la ședințele de guvern, nu oricând.

”În încheiere, vă asigur, domnule președinte, de cunoașterea, de către Guvernul României, a obligației de loialitate constituțională care impune, deopotrivă Guvernului și Președintelui României, precum și oricărei autorități publice, respectarea competențelor constituționale, fără asumarea unor prerogative care excedează cadrului constituțional și legal”, arată Viorica Dăncilă.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Coroana, șah la Cotroceni: “Românii sunt mândri şi hotărâţi să ducă Preşedinţia UE până la capăt şi cu succes, oricât de dificil ar fi!”
Klaus Iohannis a acuzat constant Guvernul că nu este pregătit să asume responsabilitățile președinției rotative ...