Senator rus, „săltat” de poliție direct din sala de plen

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL

Un senator rus a fost arestat chiar în timp ce se afla în sala de plen a Consiliului Federației, camera superioară a legislativului de la Moscova. Rauf Arașukov, în vârstă de 32 de ani, membru al partidului lui Vladimir Putin, este anchetat pentru uciderea a doi oameni și alte infracțiuni.

Săltat de FSB imediat cum și-a pierdut imunitatea parlamentară

Operațiunea forțelor de ordine a avut loc imediat după ce Consiliul Federației a votat retragerea imunității parlamentarului. Oficialii ruși au spus că au făcut acest gest neobișnuit deoarece se temeau ca nu cumva bărbatul să fugă. Senatorul a încercat să se îndrepte către ieșirea sălii de plen după ce și-a pierdut imunitatea, dar ofițeri FSB erau deja la toate ușile și au intervenit imediat.

Senator din partidul lui V. Putin și inculpat pentru două crime

Rauf Arașukov, senator care reprezintă Karaciai-Cerchezia, una dintre republicile componente ale Federației Ruse, a fost inculpat pentru uciderea a doi bărbați. Unul dintre ei este Aslan Jukov, liderul unei mișcări de tineret, împușcat mortal în martie 2010. Celălalt, Fral Șebhuzov, consilier al președintelui Karaciai-Cercheziei, a fost bătut și împușcat două luni mai târziu. Ambele crime au avut loc în capitala republicii majoritar musulmane, aflate în Caucaz.

Rauf Arașukov a comandat două asasinate

Potrivit the Moscow Times, doi suspecți în aceste crime au recunoscut anul trecut că au primit bani de la Rauf Arașukov pentru uciderea lui Aslan Jukov și pentru intimitarea prin bătaie a lui Fral Șebhuzov. Dacă senatorul va fi găsit vinovat, riscă să-și petreacă restul vieții după gratii.

Tatăl senatorului, arestat pentru delapidare de fonduri Gazprom

La scurt timp după arestarea senatorului, a fost arestat și tatăl acestuia. Raul Arașukov, în vârstă de 59 de ani, a fost prins la Sankt Petersburg. El este acuzat că a delapidat 453 de milioane de dolari de la Gazprom, gigantul energetic deținut de stat. Potrivit anchetatorul, Raul Arașukov și-a folosit poziția de parlamentar al republicii Karaciai-Cerchezia ca să formeze un grup infracțional organizat, dar a furat gaz direct de la Gazprom timp de mai mulți ani, a scris Europa Liberă.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Bancnota de 500 de euro devine istorie
Un milion de euro în bancnote de 500, doar 2,2 kilograme Bancnota de 500 de ...