USR-PLUS / Alianța securității arătă pisica lui Iohannis

Marius Ghilezan OPINIE Principal

Newstandard a fost primul site care a anunțat că Dacian Cioloș, exasperat că nu poate să-și înregistreze M.R.Î., partidul pe care l-a fondat, a achiziționat un partid de vânzare. Iată că acum, după ce s-a anunțat Alianța electorală USR-Cioloș, încă nu se poate vorbi despre PLUS ca despre un partid, pentru că primul și ultimul congres nu a trecut de instanțele de la tribunal, având mari lacune administrative și de procedură, despre care am mai scris aici, informațiile se confirmă și de alții.

Dacă Traian Băsescu a spus la o emisiune tv că: “USR a primit instrucțiuni să se alieze cu partidul proaspăt cumpărat de Cioloș,” maestrul Ion Cristoiu a replicat că n-a mai văzut așa ceva o alianță politică dintre un partid și o persoană fizică. Pentru că Dacian Julien Cioloș e momentan o persoană fizică, față de “USR care are sedii, bani și organizare.”

Surse din interiorul USR susțin că Dacian Cioloș a venit la „liber impuse,” având wild-card-ul de la progresiștii europeni din ALDE. Fără el, USR n-ar intra în acest grup.

Misiunea lui Cioloș e să scoată ALDE România și pe Călin Popescu Tăriceanu din Alianța europeană ce se va configura pe scheletul actualului ALDE european. Numai că liderul liberal român are puternică susținere la vârful grupului.

Faptul că Dacian Cioloș nu anunță nici un program politic, nu are nicio idee despre ce va face – dacă, ferească Dumnezeu! – va ajunge la putere, din nou, e pentru că nici el nu știe încotro să o ia. Așa e când ai lesa la margine de pădure. El și-a ales o viață de câine.

Tragic e că nu-și dă seama că e un iepure aruncat în luptă sau o pisică de arătat președintelui Iohannis. Băieții îl vor scoate des până în toamnă să i-l arate ca pe un Voldemort. Dacă președintele nu e cuminte și ascultător, băieții vor să arate că e alternativa.

În ultimele alegeri, serviciile au jucat mai mereu la două capete. În orice situație să fie victorioase. Așa că Cioloș are mult de arat pe planșa dată spre acoperire.

Numai că nu știm cum va gestiona talibanismul unor useriști. Poate că are soluții la cheie. Laboratoarele lucrează pentru el, care săracul nici casa bunicii din Sălaj n-a putut să o repare, darmite să conducă ditamai structura muncită de doi ani. Să vedem!

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Bloomberg / România vrea ca Banca Centrală să ajute la găsirea unei căi pentru anularea “taxei pe lăcomie”
“Guvernul României cere băncii centrale să-l ajute să elimine în mod eficace așa-numita „impozitare de ...