Rolls-Royce nu ține pasul! Vezi ce mașină vor NEAPĂRAT bogații lumii!

Valentin Borcea ACTUALITATE ECONOMIC INTERNATIONAL

Rolls-Royce Cullinan, primul SUV al mărcii britanice, este un succes comercial uriaș. Firma nu mai face față numărului mare de comenzi. Toate mașinile care vor fi produse acum și până în iulie sunt deja vândute. Asta deși producția a fost crescută constant și au fost angajați alți 200 de oameni. Alte angajări vor urma.

„Funcționăm la 100% capacitate, creștem constant capacitatea de producție de luni de zile, dar nu suntem în stare să ținem pasul cu numărul de cereri” a spus directorul Rolls Royce America. Prețurile care încep de 325,000 de dolari nu sperie bogații lumii, chiar din contră.

Rolls-Royce Cullinan, un succes incredibil pentru bogații lumii

Jumătate dintre clienții primului SUV al mărcii cumpără pentru prima oară un Rolls-Royce. Printre cumpărători sunt și multe femei și mulți tineri, au dezvăluit oficialii companiei. De asemenea, și cei care au deja un Rolls-Royce în garajul vilei își cumpără un Cullinan. Probabil vor ceva mai versatil.

În Statele Unite, dealerii Rolls-Royce bagă mulți bani în extinderea și renovarea showroom-urilor existente. De asemenea, alte 9 reprezentanțe noi fost fi deschise în acest an.

Rolls-Royce Cullinan a fost dezvăluit pentru prima oară în mai 2018. Este primul SUV și primul vehicul 4×4 produs vreodată de compania britanică. Numele vine de la cel mai mare diamant de înaltă calitate descoperit vreodată. Acea piatră prețisoară a fost găsită în Africa de Sud în 1905 și avea 3106 carate. Nestamata brută a fost spartă iar două dintre fragmente, Cullinan I și Cullinan II, sunt parte a bijuteriilor Coroanei Britance. Primul este inclus în sceptrul suveranului iar al doilea este parte a Coroanei Imperiale de Stat.

Rolls Royce a dezvăluit luna trecută cu nu a vândut niciun Cullinan stardard, toate fiind personalizate de către clienți. Anul trecut a fost cel mai bun din istoria mărcii britanice. 4107 mașini Rolls-Royce au fost livrate în peste 50 de țări de pe glob.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Uite cum vor arăta stadioanele pentru EURO 2020!
EURO 2020 bate la poartă. Mai este puțin peste un an până la fluierul de ...