Uite cum vor arăta stadioanele pentru EURO 2020!

Valentin Borcea ACTUALITATE ECONOMIC fotbal SPORT

EURO 2020 bate la poartă. Mai este puțin peste un an până la fluierul de start al primului meci care se va disputa la Bucureși. Cele patru partide din capitala României se vor juca pe arena națională, dar alte stadioane bucureștene vor fi modernizate. Aceste arene vor fi baze de antrenament pentru selecționatele străine. Compania Națională de Investiții a prezentat astăzi cum vor arăta noile stadioane

Stadionul Steaua

Capacitatea arenei va fi de 31.254 spectatori. Valoarea lucrărilor contractate ce urmează a fi executate este de aproximativ 64,5 milioane euro cu TVA, taxe și cote incluse

Suprafața construită a crescut cu 12.000 mp ajungând la 82.000 mp iar forma de stea a fost păstrată la nivelul platformelor de acces astfel încât rezultă o percepție vizuală mult mai bună din partea publicului precum și îmbunătățirea accesului spectatorilor.

De asemenea, noul proiect permite optimizarea fluxului de spectatori precum și păstrarea intactă a bazelor de antrenament deja existente în cadrul complexului, în același timp cu creșterea numărului de locuri de parcare la peste 570 de locuri.

O alta îmbunătățire se referă la crearea de spații de antrenament la nivelul parterului (ex: tir sportiv, box, lupte, tenis de masă, bowling etc.) și a peste 1.400 de mp de spații administrative, cu păstrarea costurilor în exploatare.

Stadionul Rapid

Capacitatea stadionului va fi de de 14.000 de locuri. Valoarea lucrărilor contractate ce urmează a fi executate este de aproximativ 29 milioane euro cu TVA, taxe și cote incluse. La acest moment se lucrează la proiectul tehnic care, fata de studiul de fezabilitate, va conduce la optimizarea circulațiilor, acceselor și a vizibilității pentru public, a spațiilor dedicate presei si zonei VIP.

Stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf”

Stadionul reconstruit va avea o capacitate de 8.207 de locuri. Valoarea lucrărilor contractate ce urmează a fi executate este de aproximativ 24 milioane euro cu TVA, taxe și cote incluse. Stadionul Arcul de Triumf urmează a fi reabilitat, modernizat și transformat într-un Centru sportiv de excelență. Se va construi și dota un centru pentru recuperarea sportivilor care va asigura și spații de cazare și cantonament pentru aceștia (camera hiperbară pentru terapie oxigen, aparatură medicală specifică activității de recuperare sportivă, piscină, saună etc.)

Stadiu actual de implementare

Stadion Steaua

– la data de 07.02.2019 s-a emis Autorizația de construire de către Primaria Sector 6 București;
– la data de 13.02.2019 CNI SA a notificat ISC cu privire la începerea lucrărilor în termen de 10 zile,
conform prevederilor legale in domeniu.

Stadion Giulești “Valentin Stănescu”

– la data de 11.02.2019 s-a emis Autorizația de desființare/demolare parțială de către Primaria Sector
6 București a vechiului stadion;
– în prezent sunt în curs lucrările de demolare;
– în paralel se definitivează documentația tehnică în vederea obținerii Autorizației de construire,
împreună cu avizele aferente.

Stadion Național de Rugby „Arcul de Triumf„

– în prezent se lucrează la documentația tehnică în vederea obținerii Autorizației de construire,
împreună cu avizele aferente;
– în paralel MTS și FRR au demarat procedura de desființare a construcțiilor existente.

După cum a anunţat Compania Naţională de Investiţii, proiectele sunt în graficul stabilit. Termenul de dare în folosinţă a noilor stadioane amintite a fost fixat pentru 31 martie 2020. EURO 2020 va avea un format unic, special pentru a 60-a aniversare a turneului european. Meciurile vor avea loc în 12 orașe din 11 țări. Capitala României, București, este printre gazde, alături de Amsterdam, Baku, Bilbao, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, Munchen, Roma și Sankt Petersburg. În București sunt programate 4 partide – 3 meciuri din grupa C, pe 14, 18 și 22 iunie 2020, dar și o optime de finală, pe data de 29 iunie 2020.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Trei fake-news-uri despre investigatorii Codruţei Kovesi
Adepţii cultului #rezist nu ar fi stârnit jihadul contra Secţiei de Investigarea a Magistraţilor dacă ...