Trei fake-news-uri despre investigatorii Codruţei Kovesi

Marius Ghilezan INVESTIGAȚII OPINIE Principal

Adepţii cultului #rezist nu ar fi stârnit jihadul contra Secţiei de Investigarea a Magistraţilor dacă Ministerul (Ne)Adevărului din Pădure n-ar fi livrat propagandei predicatele acuzării. Minciuni cât casa.

Adina Florea, numită de Tudorel Toader. FALS. Gheorghe Stan, de Liviu Dragnea. FALS.

Magistraţii acestei Secţii sunt aleşi în urma unui concurs organizat de Consiliul Superior al Magistraturii şi numiţi de instituţia al cărui principal atribut este independenţa magistraţilor.

Odată cu anchetarea fostei şefe a DNA s-au lansat mai multe aserţiuni în media de propagandă. Ba că Adina Florea este numită de Tudorel Toader, ba că şeful ei, Gheorghe Stan, e pus acolo de Liviu Dragnea. Adevărul e altul.

Kovesi ştie Codul de Procedură Penală. FALS

Laura Codruţa Kovesi a recuzat procurorul de caz. Fără să cunoască Codul de Procedură Penală l-a recuzat şi pe şeful ei. Dacă ar fi citit Biblia magistraţilor, CPP, ar fi ştiut că la art.  67, paragraf 2, se spune că este inadmisibilă recuzarea judecătorului sau a procurorului chemat să decidă asupra recuzării. Apărătorii ei susţin că bine le-a făcut.

Adepții Sectei din ”DIVIZIA KOVESI” cer înființarea echipelor morții

Ştiu, pentru creierul de bibilică al Ordinului “Corupţia ucide” înţelegerea acestor prevederi, clare de gâgă, este peste puterea sa.

Deci, nu are nicio legătură propunerea ministrului Justiției cu calitatea de procuror al Secției de Investigare a Magistraților dobândită de  Adina Florea. O astfel de abordare este doar o petardă!

CSM, subordonat politic. FALS

Să repetăm! Procurorul șef de secție și procurorul – şef adjunct au fost numiţi în funcţie de plenul Consiliului Superior al Magistraturii, organism profesional,  garant al independenței Justiției, după parcurgerea etapelor de selecție prevăzute de lege în fața Comisiei de Concurs.

Subordonaţii Laurei Codruţa KOVESI încep să o toarne

Procurorul-Șef Adjunct – respectiv Adina Florea – a fost admisă mai întâi ca procuror simplu, în urma unui concurs și abia apoi  fost propusă de procurorul șef de secție și validată prin votul plenului CSM ca procuror-șef adjunct.

Legea garantează selecția pe criterii strict profesionale și de performanță a tuturor procurorilor din Secția de Investigarea a Magistraților.

Practic NU EXISTĂ NICIO POSIBILITATE DE CONTROL POLITIC, fapt care, după cum se vede deranjează enorm, atât intern – de la Iohannis, până la PNL și USR – cât și extern.

Augustin Lazăr i-a trimis pe adepţii cultului #rezist direct în apoplexie, după ce a aplicat legea şi a respins recuzarea procurorului şef.

Băieţii cu Pădurea la cap şi junta la picioare au trecut pe alt plan. Ştiind că nici politrucii de la Bruxelles nu citesc – mai mult decât li se livrează – au zis la atac. Nici mai mult, nici mai puţin, prin diverse proteze solicită Curţii de Justiţie a Uniunii Europene să valideze robia MCV-ului. Marii Curţi, deşi n-are abilităţi de judecată pe repede înainte, i s-ar mai cere să delibereze asupra înfiinţării Secţiei de Investigaţie a Magistraţilor respectă dreptul european.

Activiştii cred că o serie de judecători vor da curs tembelelor cereri făcute de găgăuţii sistemului şi vor nesocoti fundamentul Tratatului de Bază al Uniunii Europene privind subsidiaritatea.

Cea mai trăsnită idee vine de la Ludovic Orban, strâns puternic probabil cu organul de forţă, care susţine inepţia străzii că Secţia e sluga politicului, fără a avea minime noţiuni despre cum a luat fiinţă organismul.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Simona Halep. Debut la Dubai
Simona Halep debutează cu Eugenie Bouchard în runda a doua a turneului WTA de la ...