Kim Jong-un a plecat cu TRENUL către întâlnirea cu Donald Trump

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL POLITIC

Kim Jong-un și Donald Trump urmează să se întâlnească pe 27 și 28 februarie în Vietnam, pentru noi discuții. Va fi doar pentru a doua oară în istorie când un lider de la Washington și unul de la Phenian se văd față în față. Prima dată a fost anul trecut, în Singapore, când tot Kim și Trump s-au reunit pentru discuții.

Acest nou summit va avea loc în Hanoi, o locație ideală pentru un asemenea eveniment. Vietnam are relații diplomatice atât cu SUA, cât și cu Coreea de Nord. De asemenea, americanii și vietnamezii au trecut peste multe dintre vechile animozități. În plus, Vietnamul este o țară comunistă, dar are una dintre cele mai dinamice economii din Asia. Probabil că Donald Trump va da statul ca exemplu pentru Kim Jong-un, despre ce e posibil dacă faci pace cu Statele Unite.

Kim Jong-un a luat trenul către Vietnam

Deși mai sunt zile bune până la întrevedere, Kim Jong-un a plecat deja către Vietnam. Dictatorul nord-coreean face călătoria cu trenul său special, considerat un palat blindat pe șine. Este vorba de un drum de peste 4000 de kilometri care ar putea să dureze și trei zile, potrivit unor estimări. Nimeni nu știe exact, deoarece itinerariul nu a fost făcut public. Singurul lucru clar este că va trebui să treacă prin China, care are graniță comună cu Vietnam și Coreea de Nord.

Călătoriile cu trenul, pe distanțe mari, sunt o tradiție pentru dictatorii de la Phenian. Kim Ir Sen și Kim Jong-il, bunicul și tatăl actualului lider, se temeau să zboare. Credeau că în avion ar fi fost vulnerabili la un atac. Așa că au mers, chiar și peste hotare, cu garnituri de tren speciale. În 1974, Kim Ir Sen a venit cu trenul în vizită în Europa de Est. A trecut prin China și URSS, apoi a făcut opriri în toate țările comuniste, inclusiv în România. Este vorba de un drum de câteva zeci de mii de kilometri. În 2001, Kim Jong-il a mers la Moscova cu trenul.

Trenul dictatorial nord-coreean, un palat blindat pe șine

Kim Jong-un nu se teme de zbor, dar probabil preferă comfortul trenului său de lux. Garnitura este formată din cel puțin 20 de vagoane, toate blindate și toate vopsite în verde cu o dungă galbenă de la un capăt la celălalt. Trenul include birou, dormitor, sală de conferință, sală de primiri, sala de mese, bucătărie, centrul de transmisiuni și camere pentru anturaj. Toate informațiile vin de la diverși spioni sau de la străini care au fost la bordul garniturii dictatoriale. Phenianul nu a confirmat nimic oficial.

 

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Donald Trump a luat două „Zmeure de Aur”. Vezi pentru ce roluri!
Donald Trump a câștigat nu una, ci două „Zmeure de Aur” în cadrul galei de ...