Liviu DRAGNEA, la Congresul PES: “Dreapta ne vrea dezbinaţi”

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Preşedintele PSD Liviu DRAGNEA a declarat vineri, la Congresul socialiştilor europeni, organizat la Madrid, că DREAPTA europeană a distrus Europa folosind austeritatea ca motiv, manipulând opinia publică sau, exemplul României, folosind instituţiile de forţă.

„Suntem după 15 ani de dominație a Dreptei care a distrus valori, speranțe și destine. Trebuie să le spunem tuturor cum Dreapta a distrus Europa. (…) Salariul a crescut, pensiile au crescut. Am arătat că un guvern social-democrat poate face lucruri bune. PSD în România va câștiga alegerile. (…) Trebuie să demonstrăm Dreptei că suntem mai buni ca ei. Dreapta ne vrea divizați!”. Discursul integral susținut de Liviu Dragnea la Madrid aici.

Preşedintele PSD a făcut referire şi la măsurile luate de guvernarea social democraţilor.

„În ultimii ani am auzit cum au vorbit colegii despre salariu minim, creşterea pensiilor, graţie guvernului nostru, salariul a crescut cu peste 50%, pensiile au crescut şi cresc iar în 2020 nicio pensie nu va fi mai mică decât dublul de la începutul mandatului din 2017.Am redus taxele. Cei de dreapta ne-au zis ca aşa ceva nu se poate, că nu trebuie să mărim salariile că nu sunt bani. Am arătat că se poate”, a mai spus Dragnea.

Liderul PSD a adus în discuţie şi drepturile egale pentru cetăţenii din statele membre.

„Nu a fost uşor. Miza alegerilor pentru Parlamentul European e uriaşă, vorbim de viitorul Europei, al meu, al dumneavoastră, al copiilor, al părinţilor. Împreună cu partidele surori trebuie să restabilim dreptatea. Sunt convins că o putem face. Apărarea democraţiei, dreptuilor cetăţenilor, a unui sistem corect, just sunt linii directoare. (…) Trebuie să restabilim dreptatea. Oricunde în Europa dreapta ne vrea divizaţi, nu trebuie să cădem în această capcană. UE are nevoie de o schimbare profundă, doar noi o putem aduce. Avem nevoie de o Europă mai aproape de oameni, în care fiecare cetăţean simte că are drepturi egale, nu trebuie să mai lăsăm pe nimeni în urmă. Suntem de partea bună”.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
HOROSCOP. Ce surprize aduce DRAGOBETELE pentru unele zodii?
Iată horoscopul pentru azi, 24 februarie, pentru toate zodiile! Ce le este sortit chiar în ...