Gigi Becali, URMĂRIT PENAL! Vezi ce a făcut patronul FCSB!

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT POLITIC

Gigi Becali a devenit iar urmărit penal. La 26 februarie 2019 au început audierile în dosarul penal 8471/P/2018 în care afaceristul este acuzat de ultraj, faptă prevăzută și sancționată de art. 257 Noul cod penal. Dosarul a fost deschis la sesizarea Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FS ANP), ca urmare a autodenunțului televizat (vezi video) pe care acesta l-a făcut la 19 august 2017.

Gigi Becali s-a ales cu dosar penal pentru că a amenințat un director de închisoare

La acea dată, într-o emisiune televizată, Gigi Becali a recunoscut că a transmis o serie de mesaje de amenințare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv că nu ar fi aprobat o nouă învoire pentru vărul său, Victor Becali. Potrivit sindicaliștilor din penitenciare, aceste fapte pot constitui ultraj. Situația este agravată și de faptul că patronul FCSB mai fost condamnat pentru infracțiuni care implică amenințări.

Reprezentanții FS ANP și-au acuzat șefii că încearcă să mușamalizeze faptele deținuților VIP. ANP a dezinformat opinia publică și continuă să acopere neregulile în legătură cu detenția și, după liberare, amenințările lui Gigi Becali, așa cum a făcut-o și în situația fostului și actualului deținut Cristian Borcea, recentul beneficiar a 10 permisii într-un singur an, campion din pix la muncă, învățătură, învoiri și câștiguri pentru liberarea condiționată.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Marina Română pregătește un exercițiu internațional în Marea Neagră. Câți militari vor participa?
Peste 1100 de militari vor participa la primul exercițiu multinațional organizat de Forțele Navale Române ...