Telefonul ROMÂNESC care dă clasă Samsung și Apple. Cât costă?

Valentin Borcea ACTUALITATE ECONOMIC

Ca să mărească dimensiunea ecranului, dar fără să renunțe la camera foto frontală, producătorii au inventat diverse artificii. Apple a introdus pe piață, o dată cu iPhone X, bretonul. Adică o bandă neagră, cât jumătate din lățimea displayului, sub care este camuflat obiectivul camerei foto frontale. Acest artificiu, considerat urât de mulți, s-a răspândit în toată industria.

Luna aceasta, Samsung a decis că a venit vremea să taie bretonul și să-și facă piercing. Noua familie Galaxy S10, vârfurile de gamă, au o performație în partea din dreapta sus a ecranului. Acolo se află camera foto pentru selfie-uri. Probabil și această găselniță va fi copiată de toată lumea.

X6 Xtreme, telefonul „cuminte” fără breton și fără piercing, dar cu un secret

În schimb, românii de la Allview nu decis să nu folosească nici bretonul și nici perforația pentru noua lor navă-amiral. X6 Xtreme, lansat la Mobile World Congress Barcelona, are un ecran „curat”, cât toată partea frontală a telefonului și fără să fie obturat de nimic. Firma brașoveană numește această soluție tehnică „ecran full view”.  Cu un panou 19,5:9, frame-uri laterale și superioare de doar 3mm, noul flagship, X6 Xtreme, mărește cu până la 4% suprafața de interacțiune vizuală față de ultimul flagship Allview, X5 Pro.

Telefon românesc cu ecran full view, cameră glisantă și senzor de amprentă în ecran

Dar unde este camera frontală? Această este ascunsă în corpul telefonului și glisează automat atunci când este activată. Rezistența camerei frontale este garantată pentru 50.000 de accesări, oferind și utilizatorului o nouă perspectivă. X6 Xtreme dispune de fingerprint în display și este dotat cu ecran AMOLED, care are o rată de contrast superioară, culori foarte bine definite și un consum minim de energie.

“Allview X6 Xtreme ține cont de dorințele și nevoile utilizatorului, fiind un dispozitiv ergonomic, cu un display de 6,39”, curat, neîntrerupt de notch sau waterdrop, într-un raport optim între dimensiune totală și mărime maximă pentru zona de vizualizare. Am analizat mai multe soluții pentru integrarea camerei frontale și am optat pentru această variantă, în care camera nu face parte din display. Suntem siguri că aceasta se va dovedi soluția anului în materie de selfie camera”, explică Lucian Peticilă, CEO Allview, potrivit unui comunicat pus pe site-ul firmei.

X6 Xtreme va fi lansat în curând de Allview, la un preț estimat de 299 euro.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Cei 5 factori, recomandaţi de dr. Pavel CHIRILĂ, care reduc riscul apariţiei tumorilor
Doctorul Pavel Chirilă, întemeietorul Fundaţiei „Sfânta Irina” şi al Clinicii „Nera,” una dintre somităţile medicale ...