Gândire marxistă din partea unui om de bază din PLUSul lui Cioloș. Vezi ce a zis!

Valentin Borcea ACTUALITATE ECONOMIC POLITIC SOCIAL

„Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunțării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparțină unui om, trib, neam sau corporație, vom reuși să conviețuim armonios pe planeta Pământ. Eu am încredere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieții mele”

Declarația de mai sus este marxism în stare pură. Dar nu aparține nici lui Karl Marx, nici lui Friedrich Engels, nici lui Lenin, Stalin, Ana Pauker sau Mao.

Aparține tovarășei Oana-Maria Bogdan, om de încredere pentru Dacian Cioloș și pentru PLUS. Ea gravitează în jurul lui Cioloș de cel puțin trei ani. A fost secretar de stat în Ministerul Culturii în Guvernul tehnocrat și este cofondatoare a Mișcării România Împreună (RO+), partidul născut mort de dinainte de PLUS. 

Istoria are și un simț al umorului extrem de negru: acum FIX 70 de ani, în plenara CC al PMR din 3-5 martie 1949, se lansa planul COLECTIVIZĂRII în România.

Dar stați, nu e doar atât! Marxismul utopic este la mare putere în gândirea tovarășei Bogdan. Într-un interviu pentru un cotidian belgian, pe care l-a postat pe propria pagină de Facebook, a spus următoarele:

  • Dacă te uiți la viitor, ce vezi?

    Un nou sistem, după comunismul și capitalismul în care am trăit.

  • Dacă ai putea schimba trecutul, ce ai schimba?

    Aș desființa agricultura și nu aș domestici animalele. Cred că am fi oameni mult mai buni dacă, în calitate de descendenți ai vânătorilor și culegătorilor, nu am avea proprietăți și am trăi în grupuri în loc de cupluri.

Dacian Cioloș a elogiat-o pe Oana-Maria Bogdan.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
„Big Brother” instalat la Sibiu pentru Summitul UE din 9 mai
Sibiul va fi monitorizat video de un sistem performant ce va costa 12,17 milioane lei, ...