Prințul Charles, corp de invidiat la 70 de ani! Vezi „secretul” viitorului Rege!

Valentin Borcea ACTUALITATE Diverse INEDIT INTERNATIONAL

Prințul Charles se menține într-o formă fizică de invidiat! La 70 de ani împliniți, moștenitorul tronului britanic face de rușine bărbați cu decenii mai tineri. Aflat într-o vizită oficială în Barbados, una dintre țările pentru care va fi cândva Rege, fiul cel mare al Reginei Elisabeta a II-a a profitat de un pic de timp liber ca să meargă la plajă.

Prințul Charles a ieșit la plajă

Prințul Charles și soția sa, Ducesa Camilla, și-au luat prosoapele, papucii în picioare și s-au dus pe nisip, care orice alt turist. La un moment dat, Prințul de Wales a rămas doar în costumul de baie și s-a băgat în valuri. Paparazzi nu au ratat ocazia și a făcut câteva poze. Fotografiile au ajuns pe primele pagini ale publicațiilor britanice, care au lăudat aspectul fizic de invidiat al viitorului monarh.

Formă fizică de invidiat la 70 de ani

Moștenitorul tronului britanic și al altor 16 țări din Commonwealth se menține în formă prin sport, grijă mare la dietă și o căsnicie liniștită. Chiar dacă pune câteva kilograme în plus, este foarte grijuliu să le dea jos. De circa 40 de ani are aceeași greutate, în jur de 72 de kilograme. Prințul Charles vrea ca mereu să încapă în uniformele croite pentru el acum 30 de ani.

Potrivit Daily Mail, Prințul de Wales a propriul program de fitness, inspirat din cel al Aviației Regale Canadiene numit 5BX (five basic exercises – cinci exerciții de bază). Mersul pe jos este o parte importantă a rutinei sportive.

Viitorul Rege are grijă și ce mănâncă. Iar doar două mese, mic dejun și cină, pe zi și mănâncă mai ales mâncare organică. Zilele fără carne sunt frecvente și, din când în când, ține post negru ca să-și modereze greutatea corporală. Nu îi plac nici dulciurile foarte mult și nici nu consumă alcool în cantități mari.

Și genetica îl ajută pe Prințul Charles. A moștenit vitalitatea și sănătatea robustă de la tatăl său, Prințul Philip, care la aproape 97 de ani a reușit să iasă singur dintr-o mașină răsturnată în ianuarie.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
S-a mărit alocația copiilor!
Legea bugetului de stat pentru anul 2019 a intrat în vigoare, astfel că sumele pe ...