Ambasada SUEDIEI – S.R.I. = LOVE

Marius Ghilezan Uncategorized

Unii vorbitori ai Vetrei Româneşti (instituţie înfiinţată de Securitatea cu un unic scop, acela de a fi antimaghiară) au îndemnat la violenţe. Scriitorul Sütő András a urcat la tribuna imporvizată să facă apel la calm. L-au bătut. În urma agresiunilor fizice şi-a pierdut un ochi. În dimineaţa zilei de 20 martie au avut loc două manifestaţii de amploare: a maghiarilor, lângă catedrală, pe de o parte şi a românilor, lângă statuia Soldatului Necunoscut, pe de altă parte. La mitingurile maghiarilor se cântau imnuri maghiare. Dincolo românii scandau: „Iliescu nu uita, şi Ardealu-i ţara ta!”, „Români, veniţi cu noi!”.

Vestea că românii sunt atacaţi de maghiari (niciodată confirmată n.a.) s-a răspândit rapid prin satele limitrofe oraşului Târgu-Mureş. Ceea ce nu era adevărat.

Furci, topoare, bătăi generale – scene de DIVERSIUNE maximă

Ţăranii români au venit într-un suflet, cu furci şi topoare, în centrul oraşului. Seara – conform scenariului – a izbucnit bătaia generală. Cel mai grav caz a fost cel al lui Mihăilă Cofariu, bătut cu sălbăticie de un grup de şapte-opt oameni, chiar dacă era demult căzut la pământ şi nu mai mişca.

Scena a fost filmată de un cameraman irlandez şi transmisă tututor televiziunilor din lume. Cu mistificarea că cel agresat era minoritar ungur. Ştirea nu a fost dezminţită niciodată.

Era anunţat ca un Serviciu Nou. Acum are aceleaşi metehne. A tăiat doar legătura cu Moscova şi a mutat firele către vest

La scurt timp, ca o justificare, s-a înfiinţat Serviciul Român de Informaţii, ca un serviciu secret. La început ni s-a spus că nu are nicio legătură cu Securitatea, braţul înarmat al partidului, pe vremea comunismului. Ulterior, mai multe probe au susţinut contrariul. Astăzi, serviciul are un meniu fix: mănâncă oameni de afaceri autohtoni şi politicieni care nu vor să se predea multinaţionalelor şi intereselor străine.

Mesajul de ieri al Ambasadei Suediei la Bucureşti vine să întărească prejudecata că SRI e mai mult o agenţie de reprezentare a puterilor străine, decât un serviciu de informaţii care apără ţara. Tenta de glumă din mesaj întăreşte impresia noastră de legături mai mult decât fireşti dintre cele două entităţi de drept public, nu privat.

Dacă întrebi funcţionarii de la Ambasadă despre Mihăilă Cofariu vor spune că nu e subiect de agendă.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
E 100%. Vom avea un referendum, pe post de acțiune politică
Reprezentanții societății civile aleși de Klaus Iohannis au ieșit de la consultările cu acesta, anunțând ...