Klaus Iohannis s-a consultat şi cu procurorul George BUCURICĂ, acuzat de hărţuire sexuală

Marius Ghilezan INVESTIGAȚII POLITIC Principal

Preşedintele KLAUS IOHANNIS s-a consultat azi pe problema referendumului pentru justiţiei, nu numai cu procurorii de pe statele de plată ale ONG-urilor de sistem, plătiţi bine mersi ca traineri sau ca raportori, pentru te miri ce studiu de “independenţa justiţiei” (lista societăţii civile poate fi citită din panoplia de personaje cu care s-a întâlnit recent la Cotroceni), dar şi cu George Bucurică, procurorul acuzat de hărţuire sexuală, care şi-a luat concediu pentru evenimentul epocal.

Citeşte şi: Iohannis e „aproape” hotărât să compromită ideea de JUSTIŢIE INDEPENDENTĂ

El a depus chiar o cerere de concediu pentru ziua de 27 martie 2019. În documentul înaintat conducerii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş Severin se precizează clar motivul cererii.

Sunt invitat la Palatul Cotroceni de către Excelența sa, Domnul președinte al României, Klaus Iohannis, pentru a participa la dicutii pe tema situatiei din Justiei și a referendumuylui pe justitie.

La intalnire va partricipa si Președintele CSM, Președintele ICCJ, Procurorul general al Romaniei și reprezentanti ai asociațiilor profesionale ale magistraților“, potrivit Cotidianul.ro

Procurorul George Bucurică a fost subiectul unui scandal monden la Oraviţa. O tânără de 21 de ani l-a înregistrat când i-a făcut avansuri sexuale. Mai mult decât atât, procurorul hormonat a vrut să o transforme şi în informatoare pentru parchet. Augustin Lazăr a fost nevoit să demareze o anchetă, care s-a soldat cu uitare. Bucurică e din partea “bună” a paraditorilor de profesie, spune un coleg de-al său care nu doreşte să fie nominalizat.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Theresa May: Îmi dau DEMISIA! Vezi în ce condiții pleacă premierul britanic
Theresa May a anunțat că își dă demisia din funcția de premier după ce Parlamentul ...