Theresa May NU se lasă! Vrea al PATRULEA vot pentru planul ei de Brexit!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Marea Britanie s-a afundat și mai mult în necunoscut ieri, după ce Parlamentul a respins a treia oară planul de Brexit negociat de Guvern. Londra avea termen de la UE ca săptămâna asta să aprobe o strategie pentru ieșirea din blocul comunitar, astfel încât Brexitul să fie amânat până la 22 mai. Astfel, în lipsa unui plan, varianta implicită este că Marea Britanie va ieși fără acord din Uniunea Europeană la 12 aprilie. Este așa numitul „No Deal Brexit”.

După anunțarea rezultatului votului de ieri, Theresa May le-a spus colegilor din Parlament că va continua să încerce să ofere un Brexit ordonat, adică să respecte voința poporului britanic. Șefa executivului ar putea cere parlamentului de la Londra să voteze a patra oară asupra acordului de retragere din Uniunea Europeană, potrivit unor informații BBC.

Marea Britanie a sărit în gol! „No Deal”, scenariul probabil! Ce se întâmplă cu românii din UK?

Planul Theresei May se bazează pe faptul că la fiecare dintre precedentele trei voturi, numărul parlamentarilor care i-a susținut planul a crescut. De asemenea, mizează și pe faptul că proverbialul cuțit a ajuns la os. În lipsa unei înțelegeri, Marea Britanie va pleca dezordonat din UE la 12 aprilie.

Parlamentarii urmează să dezbată luni diferite scenarii pentru Brexit, după ce miercurea trecută niciuna din cele opt variante supuse la vot nu a întrunit majoritatea.

Mai multe ziare britanice susţin că Theresa May are în vedere să ofere deputaţilor o alternativă: acordul propus de ea sau un alt proiect, care ar duce la ieşirea din UE în condiţii mai moderate. Şefa cabinetului speră să convingă astfel euroscepticii din partidul de guvernământ, care consideră că acordul negociat de ea cu Bruxellesul timp de doi ani nu pune capăt destul de clar legăturilor cu UE.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Detalii picante despre nunta anului în PSD. Câţi bani vor aduna la nuntă Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda?
La Işalniţa, se desfăşoara nunta anului în PSD. Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda, al ...