Merkel nu poate să îl uite pe FOSTUL… președinte al SUA și l-a primit într-o vizită privată

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Angela Merkel l-a primit, într-o vizită privată, pe fostul președinte al SUA, Barack Obama. Întrevederea a avut loc chiar în sediul Cancelariei din Berlin. La ieșire, fotografii au surprins momente de-a dreptul tandre între cei doi. Angela Merkel și Barack Obama au lucrat împreună timp de 8 ani și au devenit simboluri ale progresismului global. Nu este niciun secret că șefa guvernului de la Berlin îl detestă pe actualul președinte american, Donald Trump, și invers.

Potrivit oficialilor germani, citați de Vocea Americii, întâlnirea a fost una privată, dar de rutină, cu un fost lider global. Purtătorul de cuvânt al Angelei Merkel, Steffen Sierbert, a spus că șefa guvernului de la Berlin a avut numeroase întrevederi cu foști șefi de stat și de guvern cu care a lucrat îndeaproape ani de zile.

Barack Obama, momente tandre cu Angela Merkel

Întâlnirea dintre Angela Merkel și Barack Obama nu trebuie privită ca un semnal pentru actualul președinte american, Donald Trump, a insistat Siebert. „Resping ferm această impresie”, a transmis oficialul.

Barack Obama nu a fost la Berlin doar ca să stea la cafea cu Angela Merkel. Fostul președinte american a ținut și o cuvântare în fața a 300 de tineri lideri (activiști?) din Europa. Toți s-au strâns la sediul Fundației Obama din capitala germană.

Fostul lider de la Casa Albă a venit la Berlin, pe care l-a numit „inima Europei” ca să promoveze cauza progresistă și să atace naționalismul. „Naționalismul, mai ales cel de extremă dreaptă, reapare. Știm unde duce asta. Europa știe mai bine decât orice unde duce asta. Duce la conflict, vărsare de sânge și catastrofă.”

Obama și-a criticat și aliații ideologici, progresiștii. Le-a spus că nu pot să numească „rasist” orice persoană îngrijorată de imigrație. De asemenea, i-a îndemnat să nu mai renunțe la îndârjirea din gândire, deoarece își elimină potențiali aliați pe motiv că nu sunt puri ideologic.

Acuzații GRAVE: „Merkel a patronat distrugerea Armatei Germane”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Încă o victimă pe lista lui Lazăr. Societatea Timișoara refuză să-i retragă premiul
Tot mai multe acuzații se adună la adresa procurorului general, Augustin Lazăr. După cazul disidentului ...