Socialiştii europeni “îngheaţă” relaţiile cu PSD. Reacţie DURĂ a lui LIVIU DRAGNEA

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

LIVIU DRAGNEA susține că decizia PES de a îngheța relațiile cu social-democrații este 99 la sută electorală și nu există în Statutul formaţiunii europene o prevedere care să permită aceast lucru. Replica adevărată o va da după ce liderii PES vor analiza „marile cazuri de corupţie din Vest.”

„Am văzut colegii din PES cu mușchii foarte încordați, care ne spuneau că îngheață relațiile cu PSD. Noi nici nu avem un Statut. În Statulul PES nu există așa ceva. Pentru o Ordonanță care nu există, înțeleg. Nu au putut să spună până acum, și au fost întâlniri, discuții, <<domne, avem următoarele solicitări punctuale: să se modifice aia, articolul ăla sau să nu mai fie articolul ăla>>. Ne-au plimbat foarte mult cu discuțiile astea. După părerea mea, aici este 99 la sută motivație electorală. Foarte mulți dintre colegii mei din PE spun că, după ce PPE a luat decizia de înghețarea a relațiilor cu Fidesz, au făcut presiuni și la PES să facă și ei ceva cu un partid și au ales PSD, ca să se echilibreze”, a declarat Liviu Dragnea într-un interviu pentru Antena 3.

Citeşte şi: Incredibil / Manfred WEBER, liderul PPE, solicită politicienilor europeni să OBSTRUCŢIONEZE JUSTIŢIA în România

Replica adevărată după alegerile europarlamentare

Dragnea a mai precizat că le va da replica celor din PES doar după europarlamentare, cu condiția ca aceștia să vorbească despre „marile cazuri de corupție din Vest„, când vor fi extrem de preocupați că în România au existat protocoale secrete între SRI și instituții din justiție sau când  vor vorbi despre faptul că „Iohannis îl ține în brațe pe un om care este evident că a colaborat în mod strâns cu poliția politică – Augustin Lazăr”.

Socialiștii europeni împing PSD în brațele naționaliștilor și conservatorilor

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Vreme severă timp de trei zile!
Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat vineri că un ciclon va traversa România în următoarele ...