Guvernul PSD-ALDE a cumpărat conacul BRĂTIENILOR de la FLORICA

Marius Ghilezan Principal SOCIAL

Liberalii n-au fost niciodată interesaţi de patrimoniul Brătianu de la Florica, comuna Ştefăneşti, judeţul Argeş.

Pentru a demonstra că poate trece peste orgolile politice de moment şi că e preocupat de patrimonial naţional, Guvernul DĂNCILĂ pregăteşte un act normativ prin care Conacul Brătienilor de la Florica va trece în administrarea  Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale.

Klaus Iohannis s-a împotrivit

PSD a încercat să gestioneze această situatie printr-un proiect de lege. Klaus Iohannis s-a împotrivit. CCR a admis solicitarea sa şi guvernul mai avea doar varianta OUG.

Citeşte: Liberalii promit că vor aduce lupul în locul IEPURAŞULUI

Acest lucru se întâmplă după ce Ministerul Culturii a cerut printr-un demers juridic să intre în posesia Vilei Regina Maria de la Mamaia, ajunsă prin căi oculte în mâna unor investitori care au lăsat-o în paragină. Echipa ministrului pesedist Valer-Daniel Breaz a descoperit că la privatizarea unităţii statul nu şi-a exercitat dreptul de preemţiune. Astfel, recent a câştigat procesul, urmând să prevadă bani în următorul buget pentru reabilitarea sa.

Achiziţie  prin Ministerul Culturii

Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale a exercitat dreptul de preemţiune al statului asupra imobilului Ansamblul Conacului Brătianu – „Florica” situat în localitatea Ștefănești, județul Argeș, achiziționând imobilul de la proprietarii acestuia, conform contractului de vânzare/cumpărare nr. 2233 din 13.11.2017, deci se poate spune că actuala coaliţie au hotărât cumpărarea unei proprietăţi de interes naţional.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Mormonii vor BOTEZA copiii cuplurilor de acelaşi sex
Biserica lui Iisus Hristos a Sfinților din Zilele din urmă, cunoscută şi sub numele de ...