Cum fură Divizia USR-PLUS cifre de la PSD și spune că are PLUS

Marius Ghilezan ACTUALITATE ECONOMIC

 Știind din psihologie că memoria colectivă e scurtă, congregația apostolilor lui Cioloș din divina comedie politică USR-PLUS încearcă să prostească imberbii că ei au absorbit de patru ori mai multe fonduri europene decât cele trei guverne PSD-ALDE succesive.

Dacă ești tânăr și neliniștit, pentru a nu crede ce zice popa al tău, nedus la biserică, scoți deschizi browser-ul și tastezi cu mânuțele (nu cu cele duse în piețe): https://cohesiondata.ec.europa.eu/countries/RO

Poți să-l treci prestabilit! Să-l ai la îndemână, atunci când vine iar popa cu vreo predică mincinoasă.

E site-ul Comisiei Europene.

Cifrele sunt clare. Graficele ajută ochii ca să vadă și mintea ca să priceapă.

Cioloș și echipa sa de zgomote spun că subvențiile de la agricultură revin României by default, pentru că el odată făcea pe comisarul, când nu desena spirale.

A luat și guvernarea sa porția de bani pentru susținerea fermelor și culturilor, dar la investiții ZERO, cum s-a stabilit.
Graficul site-ului european e ca o oglindă întoarsă pentru Cioloș, fericitul posesor al  premiului de cel mai bogat asistat social european.

Adevărul doare! Și asta scoate din minți propaganda. PSD, cu cele trei guverne succesive, chiar a atras de 4 ori mai multe fonduri europene decât guvernul Cioloș

 

Pentru perioada 2014-2020, România beneficiază de 30, 8 miliarde de euro (30.882.649.965) de la UE, la care se adaugă 5,8 miliarde de euro (5.859.349.591) contribuția națională.

În 2016 România încasase 2,1 miliarde de euro, din care 1,6 miliarde erau prefinanțări (inițiale și anuale la care guvernul Cioloș n-a avut nicio contribuție);

7% – atât era gradul de absorbție a fondurilor europene în timpul mandatului lui Cioloș, și ălea prestabitile. Un alt by default.

De la Zero Cioloș, la PLUS DĂNCILĂ

Acum – 2019, aprilie- gradul de absorbție al fondurilor europene a ajuns la 28%;   România a încasat 8,59 de miliarde de euro.

O operațiune aritmetică banală (28:7 = 4) arată simplu că în guvernarea PSD absorbția fondurilor europene este de 4 ori mai mare decât atunci când tehnocrații lui Cioloș erau la Palatul Victoria.

Dar totuși de unde le-au ieșit lor cifrele cu plus?

Că dacă bagi în algortimul cohesion funds îți dă zero. Pam, pam. Cu mai multă răbdare îți dai seama, lecturând cu aplecare site-urile Comisiei, că ei au adunat mere cu pere.

Cioloș și ai săi vânători de cariere au ajuns să-și atribuie “succesuri”  pentru care nu au niciun merit, respectiv să includă în bilanțul absorbției pe 2016 și banii plătiți în contul proiectelor din exercițiul financiar 2007-2013! Asta da manipulare prin cifre. Școli terestre, pururea academii.

Nimănui nu-i va răspunde cel mai bogat asistat social european că în timpul în care Prună din divizia lui făcea din SRI organ de cercetare penală, el n-a fost în stare să operaționalizeze nicio Autoritate de Management – instituții cheie în gestionarea proiectelor și absorbția fondurilor europene.

Această problemă uriașă a fost rezolvată de guvernarea PSD, poreclită Ciuma roșie, de către roșii travestiți, încă din prima jumătate a anului 2017, astfel încât în august toate autoritățile de management fuseseră acreditate și erau gata de acțiune.

Info, aici: https://www.fonduri-structurale.ro/stiri/18957/toate-autoritatile-de-management-au-fost-acreditate-romania-poate-trimite-cereri-de-rambursare-catre-ce-si-pe-poim-poc-por-si-pocu

Goebbels avea să spună că cel mai ușor se minte prin statistici și prin sondaje.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
GDS nu-i mai dă PREMIUL lui Lazăr. Lazăr i-l retrimite lui IULIUS FILIP
Multă lume era pregătită să facă parte din comitetul de primire al lui AUGUSTIN Lazăr ...