Jocul VIDEO produs la BUCUREȘTI care poate ajuta la refacerea Notre Dame!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Jocul Assassin’s Creed: Unity, a cărui acțiune are loc în Franța de sfârșit de secol XVIII, ar putea fi folosit pentru reconstruirea Catedralei Notre Dame. Jocul reproduce extrem de fidel, în mediul virtual, lăcașul de cult simbol al culturii franceze regale și creștine. De aceea ar putea servi ușor ca model pentru arhitecții și restauratorii care se vor ocupa de această uriașă lucrare.

La Assassins’s Creed:Unity, apărut în 2014, au lucrat 10 studiouri ale companiei franceze Ubisoft, inclusiv cel de la București. Coordonarea a fost făcută de Ubisoft Montreal. Seria Assassins’s Creed este renumită pentru modul în care reproduce digital orașe întregi. În Unity, Notre Dame este una dintre clădirile centrale iar jucătorul se poate cățăra după bunul plac pe edificiu.

Notre Dame, reprodusă digital într-un joc la care au lucrat și români

Unul dintre artiștii care au lucrat la joc, Caroline Miousse, a petrecut DOI ANI ca să modeleze cu precizie catedrala. A analizat fotografii peste fotografii, ca să nimerească arhitectura. A lucrat cu specialiști în texturi astfel încât fiecare cărămidă să fie la locul ei. A cerut ajutor de la istorici, care i-au spus cu exactitate ce picturi atârnau în lăcașul de cult.

 

Miousse chiar a adăugat și turla din centru, cea care a căzut acum, deși atunci nu exista. Acea parte a clădirii a fost adaugată abia în secolul XIX, în timpul domniei Împăratului Napoleon al III-lea. Notre Dame din Assassins’s Creed: Unity este o copie digitală cât se putea de precisă pentru anul 2014.

Nu este clar deocamdată când vor începe lucrările de reconstrucție. Miliardarii francezi care au donat vor ca Notre Dame să fie la fel ca înainte de incendiu. Macron vrea ca totul să fie gata în cinci ani.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
„Focul a fost o eliberare” – arhitecții care vor ca Notre Dame renovată să fie simbol al Franței globaliste
Pentru unii din Franța, Notre Dame a fost un simbol al unor resentimente profunde, un ...