Lovitură după lovitură: Dinescu se vrea șters din GDS

Cosmin Ţintă ACTUALITATE SOCIAL

Scriitorul Mircea Dinescu cere să i se șteargă numele din „certificatul de botez” al Grupului pentru Dialog Social, după scandalul iscat de premiul acordat lui Augustin Lazăr. În teribila-i manieră caracteristică, Dinescu își anunță decizia într-un editorial din Cațavencii.

„Ca membru fondator al GDS-ului, solicit ca numele meu să fie șters de pe certificatul de botez al Sfintei Sfintelor Civice, cum părea acest lăcăș de cult al dialogului în 1990. Nu de alta, dar taman zilele astea, cînd se împliniră 30 de ani de la apariția scrisoricii de amor a subsemnatului către Nicolae Ceaușescu, publicată în ziarul Libération, din pricina căreia fusei priponit la domiciliu, n-aș vrea să fiu părtaș la scena în care, pupîndu-l pe procurorul Lazăr pe frunte, GDS-iștii îl vor săruta, post-mortem, pe Nea Nicu în cur”, scrie Dinescu, după ce îi califică pe cei de la GDS drept „mici funcționari ai indignării publice” și „ anticomuniști de operetă”:

„Cum au reacționat micii funcționari ai indignării publice de la Grupul pentru Dialog Social cînd au aflat că junele procuror Lazăr le mai punea în cîrca disidenților din Iepoca de Aur cîte doi ani de îndreptare pe țambalul din beciurile Aiudului!? Vițăvercea! Adică s-au hotărît să topească lanțurile de la picioarele deținuților politici ca să îi ridice lui taica Lazăr o statuie în curtea stabilimentului de pe Calea Victoriei.

Citește și: „Lovitura Morarului” cade năpraznic: GDS, nimicit cu tot cu premii

Ținutu-s-au oare de nas acești anticomuniști de operetă cînd au decis să îl ungă cu mirul conștiinței civice pe viermele vesel nutrit cu brînza puturoasă a pușcăriilor ceaușiste, care va pîlpîi de-acu’ încolo ca un fluturaș nevinovat pe reverul domnului Liiceanu!?”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
MUGUR ISĂRESCU: “Trebuie să ne grăbim încet spre ZONA EURO”
La numai o zi după ce premierul polonez a anunțat că țara sa nu dorește ...