“ION CARAMITRU trebuie inculpat la fel ca Ion ILIESCU pentru faptele de la revoluţie,” susţine un lider PRU

Andrei Marcu ACTUALITATE INVESTIGAȚII

Radu Cristescu, vicepreședinte PRU, a reacționat la postarea lui Andrei Caramitru care a scris că ar vrea să-i vadă pe toți liderii PSD la închisoare.

”Văd că Caramitru ăla mic (cacofonie intenționată), căruia tac’su i-a cumpărat casa de 4 milioane de euro din banii subtilizati din renovarea TNB își dorește ca stirea anului 2021 sa sune in felul următor: „Dosarul PSD: procurorii susțin ca lotul inculpaților, membri din conducerea Guvernului si Parlamentului din perioada 2017 si 2020 a colaborat cu agenți ai Rusei pentru destabilizarea constituțională si economică a țării”

Sunt exact faptele pentru care tac’su ar trebui inculpat alături de Iliescu pentru faptele de la Revoluție”, a scris Radu Cristescu pe Facebook.

Ion Caramitru (seniorul) a fost în studioul 4 al Televiziunii Române în serile în care Ion Iliescu striga că teroriştii trag din toate direcţiile.

Citiţi şi: Caramitru Jr, propunere demnă de Ana Pauker: Toți trădătorii trebuie imediat identificați, anchetați și arestați!

În urmă cu doi ani a încercat să explice că biletul trimis de Corneliu Coposu, prin care cerea în zilele revoluţiei să transmită şi mesajul PNŢCD la televizor, n-ar fi ajuns la el. Potrivit declaraţiilor făcute, SILVIU BRUCAN, cel care a mijlocit relaţia lui George Soros cu intelectualii de la Grupul pentru Dialog Social, ar fi blocat intrarea pe post a liderului ţărănist.

75 de milioane de euro a plătit Ministerul Culturii pentru reabilitarea Teatrului Naţional.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Gigi BECALI vrea să-l vândă pe Ianis HAGI cu 50 de milioane de Euro. Vezi cum a calculat!
Pe transfermarket, Ianis HAGI are cotă de 3,5 milioane de euro. Tatăl său, Gheorghe Hagi, ...