SUTE de CREȘTINI uciși și răniți în atentate TERORISTE, chiar în ziua Paștelui catolic! Într-o țară turistică!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

UPDATE: Bilanțul a ajuns la 207 moți și peste 450 de răniți

Cel puțin 185 de oameni au fost uciși și peste 400 au fost răniți în Sri Lanka în șapte atentate cu bombă care au avut loc în ziua de Paște (catolic). Creștinii au fost vizați în mod special, deoarece au fost atacate trei biserici pline cu credincioși, fix în timpul slujbei de Înviere. De asemenea, explozii au avut loc și la patru hoteluri mari din capitala Colombo.

67 de oameni au murit doar într-o singură biserică, în localitatea Negombo, în apropiere de capitala țării. Lăcașul de cult a fost distrus în proporție mare.

Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Toată lumea se bucura de o duminică liniștită sau de Paște. Potrivit unui oficial citat de BBC, a fost vorba de un atac coordonat și bine pus la punct. Nimeni nu a revendicat până acum aceste atentate. De când Tigrii Tamil au fost înfrânți în 2009, Sri Lanka nu a mai cunoscut activitate teroristă la o asemenea magnitudine.

Autoritățile au confirmat că cele mai multe dintre explozii au fost provocate de teroriști sinucigați. Ministerul Apărării suspectează că o grupare radicală a fost în spatele atacului. Cel puțin 7 persoane au fost reținute în legătură cu atacul.

Trei polițiști au murit într-un cartier din Colombo, în timp ce erau pe urmele unor suspecți. Unul dintre teroriști s-a aruncat în aer când oamenii legii erau lângă el.

Școlile vor sta închise până miercuri iar toți polițiștii au fost chemați din concediu.

Peste 70% dintre locuitorii din Sri Lanka sunt buddhiști. 13% sunt hinduiști și 10% sunt musulmani. În statul insular din sudul Indiei trăiesc 1,5 milioane de creștini, adică 7% din populație. Aproape toți creștinii din Sri Lanka sunt romano-catolici.

Creștinii au devenit în ultimii ani cel mai persecutat grup religios din lume.

Raport: Creștinii sunt persecutați mai mult ca niciodată!

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Regina Elisabeta a II-a a împlinit 93 de ani chiar în ziua de Paște! A mers cu familia la slujbă dar MULȚI au lipsit!
Motivul dublu de sărbătoare astăzi în Marea Britanie. Regina Elisabeta a II-a a împlinit 93 ...