MEXIC | Vânzarea de bere RECE în magazine poate deveni ILEGALĂ!

Valentin Borcea Uncategorized

În Ciudad de Mexico ar putea deveni ilegală vânzarea de bere RECE la magazine. Fie că e vorba de supermarketuri sau magazine mici, doar berea CALDĂ va putea fi comercializată în capitala mexicană.

Un proiect de lege locală în acest sens a fost propus de o membră a consiliului municipal din Ciudad de Mexic, Lourdes Paz Reyes. Textul prevede și sancțiuni dure pentru magazinele care nu vor respecta prevederile, sancțiuni care pot duce până la închiderea definitivă.

Legea vizează în mod special bodegile de cartier, care vând bere îmbuteliată la prețuri foarte mici și oferă clienților și pahare, astfel încât băutura să fie consumată pe loc. Inițiatoarea se bazează pe un studiu care arată că 75,8% dintre locuitorii capitalei mexicane au menționat „consumul de alcool pe stradă” drept principala cauză a comportamentelor antisociale în cartierul lor.

Berea RECE ar putea fi interzisă în Ciudad de Mexico

Mulți mexicani au fost extrem de iritați de această propunere, care i-ar forța să cumpere bere caldă într-un oraș cunoscut pentru temperaturile înalte. Pe Twitter a apărut mesajul #ConLasCervezasNo, adică „Nu vă luați de berile noastre”.

Ilegal?

Un locuitor al Ciudad de Mexico a spus că i se pare incredibil că aleșii locali au timp de asemenea „stupidități” când sunt probleme serioase de rezolvat. Un altul, citat de The Guardian, a afirmat că taxa pe alcool ar putea fi crescută, dacă se dorește scăderea consumului. A dat și exemplul magazinelor care vând băuturi spirtoase la prețuri de nimic și care nu ar intra sub incidența proiectului anti-bere.

Potrivit autorităților mexicane, 45% din băuturile spirtoase îmbuteliate de pe piața sunt contrafăcute.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PUTIN, atac direct la relația România-Basarabia!
Rusia a început să acorde mai ușor pașapoate rusești ucrainenilor din Donbasul separatist. Decizia a ...