Viktor Orban își face campanie prin România

Cosmin Ţintă ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Premierul ungar face o vizită de două zile prin Transilvania, înainte de alegerile europarlamentare. Viktor Orban va susține chiar o conferință de presă pe tema alegerilor de la sfârșitul lui mai, alături de preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Citește și: Tomac- Sistemul nu ţine cont de existenţa a peste 500.000 de cetăţeni care au dublă cetăţenie: româno – maghiară!

„La invitaţia UDMR, premierul Ungariei, Viktor Orbán, preşedintele FIDESZ, soseşte într-un turneu de două zile în Transilvania. În 8 mai va avea o întâlnire cu liderii Uniunii, cu reprezentanţii UDMR în administraţiile publice locale, cu reprezentanţi ai bisericilor maghiare şi cu studenţi. Pe 10 mai premierul ungar va inaugura cea mai mare fabrică de amestecuri de furaje din România aflată în localitatea Sânpaul din Târgu Mureş şi va vizita Academia de Hochei pe gheaţă din Cârţa şi Centrul de Protecţie a Copilului Sf. László din Sânsimion, ambele din judeţul Harghita”, anunţă UDMR.

Citește și: Orban visează la revizuirea granițelor în Europa, ca Putin

Conferinţa de presă a celor doi va avea loc miercuri, 8 mai, la sediul Prezidiului Executiv al UDMR. Vineri, după inaugurarea fabricii de furaje, Viktor Orban va vizita Academia de Hochei a Ţinutului Secuiesc şi Centrul Metodologic și va participa la un meci de hochei pe terenul din Cârța.

Loading...

One Comment

  1. Pai, se plimba ca Voda prin loboda prin Romania. Trebuia sa-l insoteasca Veorica ca prim-ministru, dar se pare ca Kelemen se crede deja prim-muistu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Surpriză: noua dobândă de referinţă se aplică şi pentru Prima Casă, Prima Maşină şi Investeşte în Tine
Regula includerii în formula de calcul a ratei de dobândă a indicelui de referinţă calculat ...