Balena rusească de spionaj vrea AZIL POLITIC în Norvegia!

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL
Transmite:

Balena albă, antrenată de ruși pentru operațiuni militare și găsită de niște pescari norvegieni, nu vrea să mai plece din Norvegia. Mai mult, fraternizează cu „dușmanul”.

Animalul a fost văzut săptămâna trecută în apropiere de portul Hammerfest, când s-a apropiat de un vas de pescuit. De atunci, nu a mai plecat și, mai mult, caută atenția oamenilor. Comportamentul este extrem de ciudat pentru o balenă beluga, a spus un oficial norvegian pentru Washington Post. Și PST, echivalentul norvegian al SRI, a spus că mamiferul marin își petrece timpul pe lângă Hammerfest.

În ultima săptămână, a devenit un fel de vedetă locală, mai ales că le permite oamenilor să o atingă pe bot. Această specie este, de obicei, foarte sperioasă când oamenii sau alte animale se apropie, ceea ce le-a sugerat norvegienilor că musafirul lor este crescut lângă oameni.

Beluga a intrat în atenția lumii săptămâna trecută, când a început să se frece de un vas de pescuit norvegian. Echipajul a remarcat că animalul avea prins pe spate un ham ciudat. Când l-au dat jos, au văzut că este un suport pentru camere video pe care scris „Sankt Petersburg”.

Echipamentul misterios a ajuns la PST, care a anunțat că a declanșat o anchetă. Nu au spus nimic despre azilul politic al disidentului cu coadă și înotătoare.

Balenă RUSEASCĂ de SPIONAJ, prinsă în apele teritoriale ale Norvegiei! Vezi cum a ajuns acolo

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Bichir, despre filmuleţul cu Iisus care îndeamnă la VOT: „o bătaie de joc la adresa creștinismului”
Teologul Florian BICHIR a  dat aseară la Realitatea.tv, în emisiunea VENERABILULUI PRESEI ROMÂNEŞTI, TAVI HOANDRĂ, ...