Balena rusească de spionaj vrea AZIL POLITIC în Norvegia!

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL

Balena albă, antrenată de ruși pentru operațiuni militare și găsită de niște pescari norvegieni, nu vrea să mai plece din Norvegia. Mai mult, fraternizează cu „dușmanul”.

Animalul a fost văzut săptămâna trecută în apropiere de portul Hammerfest, când s-a apropiat de un vas de pescuit. De atunci, nu a mai plecat și, mai mult, caută atenția oamenilor. Comportamentul este extrem de ciudat pentru o balenă beluga, a spus un oficial norvegian pentru Washington Post. Și PST, echivalentul norvegian al SRI, a spus că mamiferul marin își petrece timpul pe lângă Hammerfest.

În ultima săptămână, a devenit un fel de vedetă locală, mai ales că le permite oamenilor să o atingă pe bot. Această specie este, de obicei, foarte sperioasă când oamenii sau alte animale se apropie, ceea ce le-a sugerat norvegienilor că musafirul lor este crescut lângă oameni.

Beluga a intrat în atenția lumii săptămâna trecută, când a început să se frece de un vas de pescuit norvegian. Echipajul a remarcat că animalul avea prins pe spate un ham ciudat. Când l-au dat jos, au văzut că este un suport pentru camere video pe care scris „Sankt Petersburg”.

Echipamentul misterios a ajuns la PST, care a anunțat că a declanșat o anchetă. Nu au spus nimic despre azilul politic al disidentului cu coadă și înotătoare.

Balenă RUSEASCĂ de SPIONAJ, prinsă în apele teritoriale ale Norvegiei! Vezi cum a ajuns acolo

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Bichir, despre filmuleţul cu Iisus care îndeamnă la VOT: „o bătaie de joc la adresa creștinismului”
Teologul Florian BICHIR a  dat aseară la Realitatea.tv, în emisiunea VENERABILULUI PRESEI ROMÂNEŞTI, TAVI HOANDRĂ, ...