Coroana i-a unit din nou pe români de 10 Mai. Doar Coroana ne poate uni în fiecare zi!

Valentin Borcea ACTUALITATE OPINIE POLITIC
Transmite:

Au fost prezenți 3000 de români din toate colțurile țării și din Republica Moldova. Au luat parte demnitari reprezentând Parlamentul și Guvernul, membri ai Academiei Române și ai Academiei de Științe a Republicii Moldova, un mare număr de ambasadori, membri ai Corpului Diplomatic acreditat la București, precum și personalități marcante din lumea artei, a științei și a sportului. Au fost de față reprezentanți ai Bisericii Ortodoxe Române, ai Bisericii Catolice, ai Cultului Mozaic și ai Cultului Musulman din România.

De exemplu, Hans Klemm, trimisul Statelor Unite și Valery Kuzmin, reprezentantul Rusiei, au fost unul lângă celălalt. Politicieni și de la Putere și de la Opoziție au schimbat cuvinte și idei, nu insulte. Ținutele scumpe și pălăriile extravagante au stat fără probleme lângă ținute simple, dar purtate cu mândrie. Unde se mai întâmplă asta?

Toată ziua, vremea a fost capricioasă. Când lumea începuse să se adune în jurul Palatului, a început o ploaie zdravănă. Dar norii s-au risipit după câteva minute și au lăsat locul unui cer senin și unui soare puternic. Pentru cine crede în simboluri, e clar

La ora 17 fix, Familia Regală a ieșit în balcon să salute mulțimea. Au fost prezenți Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, Principele Radu, Principesa Elena, soțul acesteia Alexander Nixon, Principesa Sofia și Principesa Maria. Cerul era albastru, cu doar câțiva nori albi pufoși. O imagine cât se poate de idilică. Mulțimea a fluturat steaguri tricolore, steaguri cu stema regală sau doar au făcut cu mână.

Din public s-a strigat „Trăiască Regina!”, „Trăiască Regina Margareta!”.

Cum au sesizat cei prezenți și jurnaliștii de la Agerpres. Apoi fanfara militară a intonat Imnul Regal iar toți cei prezenți au stat solemni, tăcuți și mândri.

Membrii Familiei Regale au coborât apoi în grădină, ca să discute cu oamenii veniți să celebreze 10 Mai, să facă poze și să strângă mâini. Ca să poată ajunge la cât mai multe persoane, fiecare s-a dus în altă direcție. Totuși, cea mai mare atenție pe Majestatea Sa Margareta, care a arătat cu adevărat regală și care a zâmbit mereu. Ar face de rușine multe femei mult mai tinere decât ea. Și celelalte Principese, fiicele Regelui Mihai și Reginei Ana, au părut bucuroase dar și mândre, să fie acolo.

Valentin Borcea/Newstandard

Valentin Borcea/Newstandard

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Discurs PUR COMUNIST din partea unui deputat român! A fost ales pe listele USR!
Adrian Dohotaru, un deputat ales în 2016 pe listele USR Cluj, a înviat limbajul folosit ...