Coroana i-a unit din nou pe români de 10 Mai. Doar Coroana ne poate uni în fiecare zi!

Valentin Borcea ACTUALITATE OPINIE POLITIC
Transmite:

Din păcate, acest moment a fost întrerupt de o nouă repriză de ploaie torențială. Invitații s-au regrupat în corturile amplasate pe marginea grădinii Palatului Elisabeta și unde furnizorii Casei Regale ofereau din produsele lor. Aici a mai fost observată o altă „minune”.

Oamenii nu s-au înghesuit, au stat la coadă liniștiți, au vorbit cu „vă rog” și „mulțumesc”.

Fundalul sonor a fost oferit de o fanfară militară, care a cântat toate genurile de muzică. La un moment dat, în timpul ploii intense, Majestatea Sa Margareta a ieșit în balcon, ținându-și singură umbrela, ca să mai salute încă o dată mulțimea.

După ce s-au retras norii, miile de români s-au retras liniștiți către casele lor, după câteva ore în România. România cum ar fi fost ea dacă nu existau Stalin și Hitler, dacă monarhia constituțională nu era abolită mișelește de către marionetele Kremlinului de la București. O Românie mai bună, mai liniștită, mai armonioasă decât cea pe care o avem acum. O Românie pe care o putem avea și mâine, atât timp cât există voință politică.

Regele Mihai și Regina Ana, în lunga perioadă a exilului, au ținut vie memoria României în care au crescut bunicii și străbunicii noștri. De asemenea, au sădit semințele renașterii României Regale. În ultimii ani, acei vlăstari s-au transformat într-un arbore din ce în ce mai falnic. Monarhia a creat o dată România modernă și o va face din nou.

10 MAI – PATRIA poate fi recompusă doar prin MONARHIE

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Discurs PUR COMUNIST din partea unui deputat român! A fost ales pe listele USR!
Adrian Dohotaru, un deputat ales în 2016 pe listele USR Cluj, a înviat limbajul folosit ...