Caramitru Jr face prăpăd. Val de foști votanți care întorc spatele alianței

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC

Rămas doar membru, dar „influencer” foarte activ, al USR-PLUS, după ce a părăsit postura de consilier pe probleme economice al lui Dan Barna, Andrei Caramitru își continuă șarja de atacuri aiurizante. Cu cât se înverșunează mai tare, cu atât creionează mai clar fața politică ascunsă a alianței, determinându-i pe mulți dintre foștii votanți să rupă rândurile. Una dintre postările sale recente de pe Facebook face ca valul foștilor votanți care anunță că nu vor mai opta la urne pentru alianță, să curgă pe pagina lui Andrei Caramitru.

„Vreți să NU avem conflicte inter-etnice fabricate de KGB? Frați maghiari – NU votati UDMR. Frați români – NU votati PSD/ALDE sau pe dementul infiltrat George Simion. E simplu”, a scris, pe Facebook, Caramitru, după ce George Simion a fost lovit de etnici maghiari, la Cimitirul Eroilor de la Valea Uzului.

Citește și: „La pușcărie sau în exil unde să muriți de foame”- urările lui Caramitru Jr. pentru adversari

„Nu sunt fan Simion. Dar cu postarea asta știu sigur că nu voi mai vota USR! Și nici un partid ai cărui membri își permit să jignească adversarii politici. Mulțumesc dl. Caramitru!!! Păcat ca armânamea nu a lăsat amprente și la capitolul intitulat respect. Papanii aveau altă stofă. Păcat!”, scrie unul dintre foștii votanți.  „Începeți cu d’astea ca comuniștii, păcat”, scrie un altul.

Citește și: Brigada n-o murit, num-un pic s-o hoginit

„George Simion e un patriot și din postările tale reiese incultura și o atitudine fascistă. Infiltrat unde?… securiștilor… Ați luat cu japca partidul de la un patriot, de la Nicușor Dan… Voi vorbiți mafioților? Zero ai făcut pe lângă George Simion în acești zece ani… Mai pune mână și citește câte ceva”, i-a replicat unul dintre utilizatorii de Facebook. „Pacat, domnule! Chiar sunt dezamagit. V-am facut campanie la toti prietenii mei in 2016…” i-a scris un altul, în timp ce unul dintre comentatori adaugă:  „Mai degraba USR e plin de bolșevici :))”. „Tu nu poti fi frate decat cu borfasii si bagabontii care folosesc limbajul tau de mahala si injura de cele sfinte. Bunica-tu i-a invatat pe borfasii din celula sa rosteasca Tatal Nostru. Tu injuri de grijanie si de cele sfinte si vorbesti de frati romani. Cred ca daca te-auzeau stramosii, iti ardeau 2 palme de-ti cautai dintii prin spatiul schengen. Rusine!”, completează lista celor înfuriați de Caramitru Jr, un alt cititor.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
„Vizita PAPEI FRANCISC va schimba societatea românească, atât de DEZBINATĂ”
Vizita Papei Francisc va începe în ziua de 31 mai 2019, în Bucureşti, apoi la ...