Şi-au luat ţara înapoi! Voldemort e mort politic

Marius Ghilezan OPINIE POLITIC

L-au demonizat. L-au stigmatizat. L-au demonizat. L-au izolat prin încarcerare. Nu şi-ar fi încheiat cariera politică, dacă nu l-ar fi trimis la puşcărie. Au scăpat de el. Nu mai are cine să li se opună. Sunt pe cai mari. PSD e în situaţia în care dacă nu se predă dispare.

Ar fi putut să-şi anunţe aseară demisia. N-a făcut-o. A vrut să stea în picioare în timpul execuţiei.

O parte corpolentă şi constitutivă din societate juisează. E în culmea fericirii. L-au executat. Dar, tu, fericitule, ce ai câştigat? Poţi bea o bere liniştit şi să te scarpini pe burtă. Eşti anonimul dintr-o mulţime în euforie. Un fel de beţie, fără alcool, te-a cuprins. Când te vei trezi va fi prea târziu. Ai fost un soldat al cauzei. Generalii nu te vor chema la masa lor.

Bucuria mulţimii e ca cea de la Stâlpul lui Rudolf. Plebea, de la romani pornire, are sentimente viscerale când vede sânge şi huruitul ghilotinei. Se bucură de executarea proscrisului. Spiritul justiţiar este uneori asociat celui animalic. Maleficul din om îl face războinic doar dacă i se desenează sângele duşmanului. Serviciile au ştiut să exploateze pornirile primare. Dorinţa de putere prin uciderea stigmatului i-a băgat în corzi pe rezistenţi. Şi i-a făcut o oaste biruitoare.

Citeşte şi: Liviu Dragnea va executa trei ani și jumătate de închisoare

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PRINCIPELE NICOLAE îşi recunoaşte copilul procreat cu NICOLETA CÎRJAN
,În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna ...