Protestatarul DIDE vrea 10.000 euro/lună de la donatori ca să facă REVOLUȚIE

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Arestarea lui Liviu Dragnea a marcat sfârșitul misiunii principale a lui Mihai DIDE, unul dintre liderii protestelor #rezist. Chiar el recunoaște asta, într-o postare pe pagina lui de Patreon. Doar că, obișnuit să stea prin piețe, și să facă nimic, vrea să continue în același ritm. Se teme că furia socială va fi potolită de încarcerarea liderului PSD. Dar el nu vrea asta. Nu, Dide vrea scandal continuu. Nici nu s-a bucurat de arestarea lui Dragnea, a spus el.

„Eu mă gândeam ce dracu facem în continuare, prevâd o demobilizare, la fel cum a fost și după Colectiv, OUG 13, 10 August, mereu, mereu ne-am oprit la jumătate. Războiul meu nu a fost niciodată cu Dragnea, războiul meu este cu instituțiile. Dragnea este doar rezultatul micii corupții pe care o găsești la tot pasul, al orgoliilor pe care le au oamenii care pot să schimbe ceva, sau al indiferenței unora.” a scris chiar pe pe pagina lui de Patreon.

Ceauşescu l-a salutat pe DRAGNEA din balconul unui hotel de lux

Patreon, pentru cei care nu știu, este o platformă prin care creatorii, aflați la început de drum, pot strânge fonduri. Este folosită adesea de artiști, designeri grafici, youtuberi, muzicieni, etc. Oameni care produc ceva. Dacă apreciezi un artist, poți să te abonezi la el, să devii un susținător. Adică să-i dai o sumă de bani (minim acum este 1 dolar) de fiecare dată când postează ceva. Un fel de angajament de plată.

Ce produce Dide? Produce o nouă revoluție.

Chiar el a scris asta:

sursa: Patreon / Cristian-Mihai Dide

Câți bani vrea DIDE? Nici mai mult nici mai puțin de 10.000 de euro pe lună. Bani de la susținătorii săi de pe Patreon.

„Am nevoie de ajutorul vostru. Nu vă opriți să ne susțineți financiar. Cu cât mai repede ajung la 10.000Euro lunar cu atât voi putea să fac mai multe. Voi angaja un jurist și încă un avocat la asociație, voi putea să susțin mai multe acțiuni de stradă, pentru că nu voi mai fi nevoit să fac muncă de birou. Dar pentru asta am nevoie de voi, vorbiți cu prietenii și amicii voștri care credeți că ar putea să ne susțină financiar șă înceapă să o facă.” sună mesajul lui Dide. 

ASISTAT SOCIAL din fonduri private, asta se visează Dide

Adică vrea să aibă un venit asigurat de ALȚII, astfel încât el să stea prin piețe și să facă scandal. A anunțat și care este următorul obiectiv: dizolvarea Jandarmeriei.

„trebuie să terminăm lupta pe care o avem cu jandarmerie, ea trebuie dizolvată, după ce terminăm acest lucru trebuie să redresăm Poliția Română, care a ajuns o mârțoagă, după care trebuie să ne asigurăm că justiția independentă care lucrează în folosul cetățeanului și care evoluează. Acestea sunt scopurile mele și ale asociației Evoluție în Instituție.” 

Dacă v-a convins, dați un leu pentru dideu.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Se întâmplă în Valea Uzului: primarul ungur a ferecat cimitirul, prefectul județului îi suspendă demersul
Decizia interzicerii accesului în Cimitirul Eroilor din Valea Uzului, luată de Consiliul Local al comunei ...