Becali, nou concept în fotbalul românesc: cantonamentul-mănăstire! Un fost arbitru îl ajută!

Valentin Borcea ACTUALITATE fotbal INEDIT SPORT

Gigi Becali vrea să revoluționeze fotbalul românesc, prin combinarea sportului cu dogma creștină. Primii care ar putea fi transformați în fotbaliști-călugări sunt chiar copiii și juniorii de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor va fi ajutat de fostul arbitru Alexandru Tudor, care a devenit foarte credincios de când a renunțat la arbitraj profesionist. Cei doi au pregătit deja primul pas: construcția unei biserici în cantonamentul FCSB din Berceni.

„O să facem o biserică în față la vestiare. M-am consultat și cu Tudor, că el are mai multă înțelepciune. A venit aici cu mine să ne consultăm, să vedem unde o construim.

Oriunde e rugăciunea acolo ajută și Dumnezeu! Și acasă la mine o să fac un mic paraclis. Și la Palat o să fac o bisericuță, că am obținut autorizație. La Academie va fi un fel de mănăstire.

Va fi făcută mereu Sfânta Liturghie. Nu-i oblig pe jucători să intre în biserică. Eu vreau ca Sfânta Liturghie să se săvârșească la mine în curte, adică aici”, a declarat Gigi Becali, citat de GSP.

sursa: Digisport

Patronul FCSB a spus presei și cum a ajuns la Alexandru Tudor pentrua această misiune care îmbină sportul și credința:

„Dacă nu mergea la biserică, nu mă gândeam la el. Mă întâlnesc cu el în fiecare zi la biserică. Programul lui va fi în fiecare zi după ora 10:30, că el dimineața merge la biserică. Așa a vrut Dumnezeu să vină el aici” a spus șeful roș-albaștrilor pentru Gazeta Sporturilor.

Alexadrul Tudor se va ocupa de cele 16 grupe de copii și juniori ale FCSB. Fostul arbitru a luat deja și o primă decizie în această calitate de coordonator: a ordonat scoaterea televizoarelor din camerele jucătorilor, deoarece încăperile sunt pentru odihnă, nu pentru altceva.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Salvini, noi măsuri pentru limitarea migrației ilegale în Italia!
Guvernul Italiei a decis noi măsuri aspre pentru prevenirea migrației ilegale în peninsulă. Ministrul de ...