Becali, nou concept în fotbalul românesc: cantonamentul-mănăstire! Un fost arbitru îl ajută!

Valentin Borcea ACTUALITATE fotbal INEDIT SPORT
Transmite:

Gigi Becali vrea să revoluționeze fotbalul românesc, prin combinarea sportului cu dogma creștină. Primii care ar putea fi transformați în fotbaliști-călugări sunt chiar copiii și juniorii de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor va fi ajutat de fostul arbitru Alexandru Tudor, care a devenit foarte credincios de când a renunțat la arbitraj profesionist. Cei doi au pregătit deja primul pas: construcția unei biserici în cantonamentul FCSB din Berceni.

„O să facem o biserică în față la vestiare. M-am consultat și cu Tudor, că el are mai multă înțelepciune. A venit aici cu mine să ne consultăm, să vedem unde o construim.

Oriunde e rugăciunea acolo ajută și Dumnezeu! Și acasă la mine o să fac un mic paraclis. Și la Palat o să fac o bisericuță, că am obținut autorizație. La Academie va fi un fel de mănăstire.

Va fi făcută mereu Sfânta Liturghie. Nu-i oblig pe jucători să intre în biserică. Eu vreau ca Sfânta Liturghie să se săvârșească la mine în curte, adică aici”, a declarat Gigi Becali, citat de GSP.

sursa: Digisport

Patronul FCSB a spus presei și cum a ajuns la Alexandru Tudor pentrua această misiune care îmbină sportul și credința:

„Dacă nu mergea la biserică, nu mă gândeam la el. Mă întâlnesc cu el în fiecare zi la biserică. Programul lui va fi în fiecare zi după ora 10:30, că el dimineața merge la biserică. Așa a vrut Dumnezeu să vină el aici” a spus șeful roș-albaștrilor pentru Gazeta Sporturilor.

Alexadrul Tudor se va ocupa de cele 16 grupe de copii și juniori ale FCSB. Fostul arbitru a luat deja și o primă decizie în această calitate de coordonator: a ordonat scoaterea televizoarelor din camerele jucătorilor, deoarece încăperile sunt pentru odihnă, nu pentru altceva.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Salvini, noi măsuri pentru limitarea migrației ilegale în Italia!
Guvernul Italiei a decis noi măsuri aspre pentru prevenirea migrației ilegale în peninsulă. Ministrul de ...