TUDOR CHIRILĂ (VIDEO) se ceartă cu parcangii: “du-te-n p…a mea de aici !”

Andrei Marcu ACTUALITATE SOCIAL

Ca un veritabil agitator de profesie, artistul TUDOR CHIRILĂ provoacă un angajat al primăriei, având GOPRO-ul pornit. Subiectele de presă – ştie trainuit-ul cântăreţ – se nasc din limbaje suburbane.

Interesant de urmărit dialogul dintre cei doi. Parcangiul îi recomandă artistului să-şi găsească un serviciu, dacă nu are ce face.

Citeşte şi: CE semnifică OCHELARII DE HIPSTER ai “bunicului” GIGEL ŞTIRBU?

„Am fost un elev mediocru”

Evident în căutare de “băgare în seamă,” TUDOR CHIRILĂ i-a scris un mesaj Gabrielei Firea pe pagina lui de Facebook (VIDEO)  „Ce aveti de gand cu un astfel de lucrator al Primariei care se adreseaza unei doamne cu trotineta (aflata pe pista de biciclete) cu “du-te-n pula mea de aici”? Cam cat tre sa mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violenta de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e sa ma injuri de taxele pe care le platesc?”, a întrebat Chirilă.

Artistul, fiu de scriitor celebru, Ioan CHIRILĂ, care a răsucit fusele orare ale planetei (nu orale n.a.), nu ştie că după formularea unui îndemn se pune semnul exclamării sau mirării, comentează Alina V. profesoară de limba română dintr-un liceu bucureştean.

Tudor Chirilă a dezvăluit RECENT că nu a fost un elev eminent: „Aveam și 2, și 4, aveam și 6, și 8. Aveam și 10 din când în când, am fost un elev mediocru. Îmi pare rău, dar vina nu-mi aparținea în totalitate.

Trupa sa de muzică a lansat recent piesa  „Pe de rost”, prin care critică sistemul de educație românesc.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
MARIAN OPRIŞAN califică aprecierile GABRIELEI FIREA drept “mahala politică”
La insistenţele jurnaliştilor, Marian Oprișan nu a dorit, înainte de şedinţa CEx, să comenteze acuzațiile ...